НАЧАЛО Блокчейн

Alibaba интегрира блокчейн с помощта на Avalanche (AVAX)

декември 4, 2022 12:46 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Alibaba интегрира блокчейн с помощта на Avalanche (AVAX)

Подразделението на китайския гигант в областта на електронната търговия Alibaba, Alibaba Cloud, обяви интеграция с блокчейнът на Avalanche (AVAX), за да захрани инициативите на компанията за нод като услуга (NaaS). 

Партньорството на Avalanche с Alibaba Cloud ще доведе до разработването на инструменти, които позволяват на потребителите да стартират валидиращи нодове (възли) на публичната блокчейн платформа на Avalanche в Азия. 

Освен това според информацията интеграцията ще позволи на разработчиците на Avalanche да използват plug-and-play инфраструктурата на Alibaba Cloud като услуга за стартиране на нови валидатори.

Разработчиците също така ще могат да се възползват и от допълнителни ресурси предлагани от Alibaba Cloud, а именно:

  • изчислителни
  • за съхранение
  • за дистрибуция

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Топ 5 алткойна, които да следите през декември


Казва се още, че Avalanche поддържа над 1,200 валидатора и обработва около 2 милиона транзакции дневно. Мащабът на партньорството е огромен, имайки предвид, че облачната услуга на Alibaba се явява най-големият азиатски доставчик на облачни услуги в Азиатско-тихоокеанския регион.

Като част от интеграцията Alibaba Cloud проведе специална промоция като предложи на разработчиците на Avalanche кредит за някоя от своите услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Блокчейн Новини

Кои са основополагащите блокчейн проекти в сферата на дигиталните активи

Крис Бърниске, основател на Placeholder Capital, видна фигура в света на крипто рисковия капитал, определи кои според него са основополагащите блокчейн проекти в сферата на дигиталните активи.

септември 27, 2023 9:00 1 мин. четене

Етериум: Следващата голяма актуализация вероятно ще бъде забавена до 2024 г.

Следващият голям ъпгрейд на Етериум, познат като “Dencun”, вероятно ще бъде пуснат със закъснение според изявленията на разработчиците по време на среща на 21 септември.

септември 23, 2023 15:00 2 мин. четене

Един от най-големите одитори в света обяви подкрепата си за Етериум и публичните блокчейни

Пол Броуди от Ernest & Young, един от четирите най-големи световни одитори, смята, че частните блокчейни няма да имат шанс да издържат, ако повече протоколи се изграждат върху публични мрежи, особено Етериум.

септември 21, 2023 22:00 2 мин. четене

Банков гигант навлиза в крипто пространството с нови блокчейн услуги

Citigroup направи новаторско съобщение, като представи пионерските си услуги Citi Token Services, отбелязвайки трансформиращ етап в областта на управлението на парични средства и търговското финансиране.

септември 19, 2023 11:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.