Home

Alibaba интегрира блокчейн с помощта на Avalanche (AVAX)

04.12.2022 12:46 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Alibaba интегрира блокчейн с помощта на Avalanche (AVAX)

Подразделението на китайския гигант в областта на електронната търговия Alibaba, Alibaba Cloud, обяви интеграция с блокчейнът на Avalanche (AVAX), за да захрани инициативите на компанията за нод като услуга (NaaS). 

Партньорството на Avalanche с Alibaba Cloud ще доведе до разработването на инструменти, които позволяват на потребителите да стартират валидиращи нодове (възли) на публичната блокчейн платформа на Avalanche в Азия. 

Освен това според информацията интеграцията ще позволи на разработчиците на Avalanche да използват plug-and-play инфраструктурата на Alibaba Cloud като услуга за стартиране на нови валидатори.

Разработчиците също така ще могат да се възползват и от допълнителни ресурси предлагани от Alibaba Cloud, а именно:

  • изчислителни
  • за съхранение
  • за дистрибуция

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Топ 5 алткойна, които да следите през декември


Казва се още, че Avalanche поддържа над 1,200 валидатора и обработва около 2 милиона транзакции дневно. Мащабът на партньорството е огромен, имайки предвид, че облачната услуга на Alibaba се явява най-големият азиатски доставчик на облачни услуги в Азиатско-тихоокеанския регион.

Като част от интеграцията Alibaba Cloud проведе специална промоция като предложи на разработчиците на Avalanche кредит за някоя от своите услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Блокчейн Новини

Блокчейн е бъдещето на финансите според главния изпълнителен директор на Robinhood

В неотдавнашен доклад на Fortune главният изпълнителен директор на Robinhood Влад Тенев изрази убеждението си, че токенизацията представлява следващата еволюционна стъпка за финансовите услуги.

18.07.2024 8:30 1мин. четене

Uniswap обяви ново разширение за Google Chrome

Uniswap Labs официално пусна своето разширение за портфейл на Google Chrome след повече от шест месеца забавяне, през които над 793,000 потребители се включиха в списъка на чакащите.

18.07.2024 7:30 1мин. четене

State Street обмисля въвеждането на стабилна монета

State Street Corporation, известна компания за финансови услуги, активно обмисля въвеждането на стабилна монета и депозитен токен като част от стратегията си за рационализиране на разплащанията с помощта на блокчейн технологията.

18.07.2024 7:00 1мин. четене

Биткойн разработчиците разкриват исторически корекции в сигурността

В миналото разработчиците на Биткойн са поддържали дискретност по отношение на грешките в кодирането, като тихомълком са поправяли уязвимостите, за да предотвратят тяхното експлоатиране.

14.07.2024 6:00 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.