НАЧАЛО Други

Alameda Research ще изплати $200 милиона на Voyager Digital

септември 21, 2022 8:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Alameda Research ще изплати $200 милиона на Voyager Digital

Търговската компания Alameda Research ще изплати около $200 милиона заеми на Voyager Digital - фалиралия крипто заемодател.

Alameda ще изплати 6,553 BTC (около $128 милиона) и 51,204 ETH (около $70 милиона) като главница и такси по заема, както и по-малки суми в седем други токена, според съдебно заявление. 

Заемите трябва да бъдат погасени до 30 септември, се казва в подадената документация.

Ако процесът мине гладко, Voyager ще изпрати на Alameda обратно токените, които търговската фирма е заложила като обезпечение за заемите – състоящи се от 4,650,000 FTT токена на FTX (около $112 милиона) и 63,750,000 в SRM (около $49 милиона) – токен на децентрализираната борса Serum.  

Развитието идва в момент, когато Voyager продава на търг активите си, след като през юни подаде молба за обявяване в несъстоятелност по глава 11 в Ню Йорк. Участниците в търга не разкриват информация като част от процеса, но FTX и Alameda публикуваха оферта за ликвидност на кредиторите на Voyager през юли. 

Това предизвика критики от страна на Voyager, която обвини фирмите на Банкман-Фрид, че правят “подвеждащи или откровено неверни” твърдения.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн ще се изстреля след подобрение на макроикономическите условия – М. МакГлоун


FTX, борсата с тесни връзки с Alameda, е свързана с множество потенциални спасителни мерки след поредица от сривове в сектора на крипто кредитирането. 

Фирмата предостави на BlockFi кредитна линия в размер на $250 милиона, след като заемодателят спря тегленията през юни, и все пак може да придобие бизнеса изцяло.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Директорът на блокчейн протокол изчезва безследно

На 31 май екипът на мултиверижния протокол Multichain направи съобщение, в което заяви, че среща трудности да се свърже със своя главен изпълнителен директор, който е идентифициран само като “Zhaojun”.

юни 1, 2023 9:00 2 мин. четене

Google Bard: Бъдещ ценови потенциал на XRP

Едно от последните постижения в тази област е Google Bard, който вече се използва за генериране на прогнози за движението на цените на различни криптовалути.

юни 1, 2023 7:00 2 мин. четене

Банката на Брикс емитира облигации на стойност 8.5 милиарда юана

Новата банка за развитие (NDB), създадена от страните от БРИКС, успешно емитира облигации на стойност 8.5 милиарда юана ($1.2 милиарда) на китайския междубанков пазар на облигации.

юни 1, 2023 6:00 2 мин. четене

Binance предполагаемо в процес на съкращения

Множество източници са потвърдили пред WuBlockchain, че една от най-големите крипто борси в света, Binance, е започнала съкращения на персонала, въпреки че точният процент на съкращенията остава неясен.

май 31, 2023 21:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.