НАЧАЛО Други

Airdrop на NEO и ONT за $40 милиона

юли 11, 2018 10:20 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Airdrop на NEO и ONT за $40 милиона

Притежатели на NEO токен ще получат $ 40 милиона долара в ONT токении в безплатен airdrop.

NEO и ONT са два блокчейн проекта, базирани в Китай, и имат своите корени, свързани с Onchain, компания, базирана в Шанхай, R & D. Оnthology наскоро стартира основната си мрежа, заедно с проекти като TRON и EOS , и е мигрирала от знак NEP-5 на блокчейна NEO до собствен си актив.

NEO Council преди това обяви, че всички потребители, които са имали NEO на 2-ри март, ще получават 0,1 ONT за всяко 1 NEO. Това съобщиха, след като Onthology заяви, че ще дадат 100 млн. ONTH, 10% от максималното предлагане, на NEO Council за „съответното сътрудничество и подкрепа за обратната връзка от страна на NEO“.

Криптото наскоро обяви втората половина на аirdrop-а, където потребителите са настроени да получат допълнителни 0,1 ONT за всяко 1 NEO, който те притежават. Няколко потребители на Reddit потвърдиха, че са получили airdrop през уикенда.

Потребителите имат достъп до безплатният airdropa в ONT блокчейна, като използват същия частен ключ като NEO.

ONT вече е разпръснал 1000 ONT (около $ 4000) на всички потребители, които са се регистрирали за пощенския им списък и са изпълнили изискванията на KYC по-рано тази година. В блог, публикуван през март, те заявиха, че ще разпределят 53,75% от циркулиращите доставки за различни партньорства и разработки. Повечето от тези пропорции бяха насочени към развитието на общностите и екосистемите.

Както се съобщава, НЕО, наричан “ Етериум на Китай“, наскоро обяви, че ще навлезе в нова „ера на децентрализация“. NEO разхлаби ограниченията, които позволяват на други групи да изпълняват мрежови възли. Това съобщение доведе до скок в търговската цена на NEO . Въпреки това криптовалутата все още ще отговаря за избора на консенсусни възли и оттогава претенциите за „децентрализация“ са посрещнати със скептицизъм.

Airdrops сред блокчейн проектите имат значителен импулс в отношение на обем през последните няколко години. Проектите смятат, че airdrops разрешават достъп до по-голяма аудитория и спомагат за разпространяването на информация за проекта. Това обаче не е нова практика по никакъв начин. Всеки голям проект от Биткойн до Dogecoin е имал безплатни токени, които позволяват на потребителите да притежават и експериментират с крипто.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Обменът на фиатни валути спада за пети пореден месец

Според данни от The Block, септември е петият пореден месец, през който обемите на обмен на фиатни валути намаляват.

октомври 3, 2022 19:44 1 мин. четене

Русия ще снабди Казахстан с електроенергия за копаене на крипто

Русия се готви да предостави на Казахстан допълнителна енергия, необходима за функционирането на ферми за добив на криптовалути в централноазиатската държава.

октомври 3, 2022 18:55 1 мин. четене

Credit Suisse на ръба на колапс – какво да следим?

През Q3 на 2022 г. акциите спаднаха поради инвазията в Украйна и повишаването на цените на енергията в Европа, и Обединеното кралство. 

октомври 3, 2022 15:26 1 мин. четене

Колко криптовалути държат банките по света?

Според последния доклад на Базелския комитет глобалната банкова експозиция към криптовалути възлиза на 0.01%, тъй като 19-те най-големи финансови институции притежават криптовалути на стойност 9.4 милиарда евро, което се равнява на 0.14% експозиция.

октомври 3, 2022 14:16 1 мин. четене