НАЧАЛО Алткойни

AI прогнозира цената на Dogecoin за септември

септември 7, 2023 7:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
AI прогнозира цената на Dogecoin за септември

Цената на Dogecoin в сряда беше приблизително $0.063, а в продължение на шест последователни дни се наблюдаваше непрекъснат спад.

През последните шест месеца представянето на Dogecoin (DOGE) е незадоволително, като предлага минимална възвръщаемост на инвеститорите. Тази някога популярна меме криптовалута сега е най-слабо представящата се криптовалута за 2023 г.

Съществува ли обаче възможност съдбата на Dogecoin да се промени този месец и да премине в положителна територия?

PricePredictions, алгоритъм за машинно обучение, задвижван от технология на изкуствения интелект, представи песимистична прогноза за DOGE. Според неговата прогноза Dogecoin може да остане относително стабилен през този месец, предлагайки ограничен потенциал за печалба на инвеститорите през следващите три седмици.

AI моделът предположи, че до 30 септември 2023 г. Dogecoin може да струва $0.0635. Тази ценова прогноза е по-ниска от настоящата стойност на монетата, което показва, че базираната меме алткойнът може да преживее период на стабилност. Тесният ценови диапазон обаче не предоставя много възможности на инвеститорите да се възползват от потенциалните печалби.

Ето защо е препоръчително инвеститорите да проявяват предпазливост, когато обмислят Dogecoin като инвестиционна опция през следващите седмици. Изглежда, че през този месец DOGE може да няма значителна динамика или волатилност, което да доведе до потенциално стагниращи инвестиции.

Единственият потенциален катализатор за покачване на цената на токена може да бъде, ако Илон Мъск обяви Dogecoin за приет метод за плащане в X (Twitter). Вероятността това да се случи през следващите три седмици обаче остава малка и спекулативна.

Към момента на писане на статията Dogecoin се търгува на цена от $0.06324, като за 24-часовия период на търговия се понижи с 1%, което е с близо 92% надолу от най-високата си стойност за всички времена от $0.73, която достигна през май 2023 г.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Един алткойн може скоро да надмине Етериум според крипто анализатор

Крипто инвеститорът и рисков капиталист Крис Бърниске предположи, че Solana (SOL) скоро може да надмине Етериум (ETH) в нова тренд формация.

октомври 2, 2023 21:00 1 мин. четене

Защо следващият бичи пазар на Bitcoin ще е различен? Струва ли си да се обмислят инвестиции в някои алтернативи?

Разгледайте инвестицията на Bitmain в BTC, успеха на MakerDAO (MKR) и потенциала на VC Spectra (SPCT), за да откриете най-добрата криптовалута, в която да инвестирате.

октомври 2, 2023 19:30 4 мин. четене

PEPE, EOS или VC Spectra – коя е по-добрата дългосрочна инвестиция?

Открийте най-добрата дългосрочна инвестиция сред PEPE, EOS и VC Spectra. Разгледайте техния потенциал и преценете дали е редно да предприемете инвестиционни решения.

октомври 2, 2023 19:20 3 мин. четене

Цената на Bitcoin отново се покачва. Облачният добив може да се окаже по-доходоносен с Bitcoin Minetrix

Bitcoin успя да изплува от началото на месеца, като проби $28,000 за първи път от август месец насам. Това безспорно създаде по-голяма инерция в крипто индустрията, която набира сили за последното тримесечие на годината.

октомври 2, 2023 18:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.