НАЧАЛО Други

Адвокат изрази опасения относно защитата на Coinbase срещу SEC

май 3, 2023 14:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Адвокат изрази опасения относно защитата на Coinbase срещу SEC

Изходът от делото между Ripple и SEC е от решаващо значение за регулаторните проблеми на криптовалутната индустрия и скоро се очаква важно обобщено съдебно решение.

SEC и Ripple са въвлечени в широко разгласен спор в продължение на повече от две години. SEC обвини Ripple, че популяризира XRP като ценна книга, което може да попречи на дългосрочната ѝ стойност.

На фона на това неотдавна имаше проблеми между SEC и крипто борсата Coinbase. SEC подаде “Wells notice” срещу Coinbase, а борсата вече отговори.

Адвокат и защитник на XRP, Бил Морган, обаче изрази опасения относно стратегията за защита на Coinbase.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Криптовалутите ще надминат златото, недвижимите имоти и акциите – Раул Пал


Морган твърди, че използването от Coinbase на защитата чрез справедливо уведомление може да не е препоръчително, тъй като може да има негативни последици.

Той също така отбеляза, че изключването на XRP от списъка на Coinbase след съдебното дело между SEC и Ripple през януари 2020 г. може да постави под въпрос тяхната защита.

Морган отбеляза Пол Гревал и Брайън Армстронг в туита си, като ги призова да преразгледат отговора си на Wells Notice на SEC.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Пакистан разкри амбициозен план за дигитална валута

Държавната банка на Пакистан наскоро обяви плана си за създаване на дигитална валута, подобна на Биткойн, присъединявайки се към други държави в стремежа им да създадат дигитална валута на централната банка (CBDC).

юни 10, 2023 15:00 2 мин. четене

Изкуствен интелект: Американски сенатори прокарват законопроекти за технологията

В четвъртък американски сенатори внесоха два двупартийни законопроекта за изкуствения интелект, в които се разглеждат опасенията, свързани с технологията и се цели да се избегне всякаква поява на плагиатство.

юни 10, 2023 13:00 2 мин. четене

Сделката за тавана на дълга ще ускори срива на долара – Рон Пол

Бившият конгресмен Рон Пол предупреди, че приетият наскоро “Закон за фискалната отговорност” ще има тежки последици за американската икономика и ще засегне най-вече американските граждани.

юни 10, 2023 12:00 2 мин. четене

Robinhood делиства Cardano, Solana и Polygon

Гигантът в търговията Robinhood изключва от списъка няколко известни криптоактива в отговор на това, че Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) съди Binance и Coinbase за предполагаемо нарушение на законите за ценните книжа.

юни 10, 2023 11:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.