НАЧАЛО Алткойни

Прогноза за цената на Dogecoin – кога може да се очаква скок до $1?

08.12.2023 22:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Прогноза за цената на Dogecoin – кога може да се очаква скок до $1?

Първоначално замислена като криптовалута със закачлив произход, Dogecoin преживя значителен ръст на популярността и пазарната стойност с течение на времето.

Неотдавна тя достигна връх от $0.1063 в началото на тази седмица, но отбеляза 5% дневен спад, като към момента на писане на статията се търгува на $0.09657.

Една от основните движещи сили зад неотдавнашния скок на Dogecoin е забележителното нарастване на открития интерес, свързан с фючърсите на DOGE и вечните безсрочните договори. По данни на CoinGlass през последната седмица е налице забележителен скок на открития интерес с 58%, който достига $625 милиона. Тази цифра бележи най-високата стойност от 2 ноември 2022 г. насам. Анализаторите смятат, че този скок, заедно с нарастващата цена, означава значителна възходяща тенденция на пазара.

Тъй като Dogecoin набира инерция и преодолява различни нива на съпротива, инвеститорите обмислят потенциала му да достигне заветната граница от $1. Прогнозите на DigitalCoinPrice сочат, че Dogecoin може да достигне $1 до 2030 г., като предвиждат минимална цена за търговия от $0.95 и очаквана средна цена от $1 през тази година. Някои спекулации дори предполагат достигане на връх от $1.02 в рамките на същия период от време.

Няколко фактора допринасят за положителната перспектива за бъдещото представяне на Dogecoin. Значителното прехвърляне на DOGE от Robinhood към неразкрит портфейл подчертава силния инвеститорски интерес и доверие.

Освен това рязкото нарастване на открития интерес към фючърсните договори за DOGE показва нарастващ оптимизъм сред институционалните инвеститори и инвеститорите на дребно по отношение на потенциала на Dogecoin за по-нататъшно поскъпване.

Бъдещата траектория на Dogecoin към достигане на етапната граница от $1 ще бъде повлияна от продължаващото развитие на криптовалутното пространство, регулаторните промени и по-широкото приемане на дигиталните валути. Със съзряването на пазара на криптовалути Dogecoin може да се възползва от засиленото приемане и нарастващата потребителска база, което потенциално може да повиши значително стойността му.

Въпреки че по пътя към $1 за DOGE съществуват предизвикателства, неотдавнашните положителни пазарни тенденции и оптимистичната прогноза на DigitalCoinPrice създават обещаващи перспективи за бъдещето на криптовалутата.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Хонконгските крипто ETF регистрираха изходящи потоци в размер на $40 милиона

В понеделник, 13 май, спот ETF-ите за Биткойн и Етериум в Хонконг претърпяха общ отлив от $39.3 милиона, според предварителните данни на Farside Investors.

14.05.2024 21:30 2 мин. четене

Binance представя нови двойки за търговия

Binance, водещата световна крипто борса, обяви въвеждането на нови двойки за търговия и услуги за ботове за търговия на своята спот платформа с цел разширяване на възможностите за търговия и подобряване на цялостното търговско изживяване за потребителите.

14.05.2024 20:30 1 мин. четене

Цената на Worldcoin (WLD) се срина с 14% – китовете разпродават

През последните 24 часа WLD, криптовалутата, свързана с инициативата за сканиране на ириса на Сам Алтман, Worldcoin, отбеляза рязък спад от близо 14%, достигайки $5.06.

14.05.2024 18:00 1 мин. четене

Terra Luna Classic предполагаемо отново ще бъде добавена на Coinbase

Съобщава се, че американската мултинационална платформа за търговия с криптовалути Coinbase планира да пререгистрира Terra Luna Classic (LUNC).

14.05.2024 16:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.