НАЧАЛО Алткойни

Google Cloud официално стана валидатор в блокчейна на Polygon (MATIC)

01.10.2023 21:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Google Cloud официално стана валидатор в блокчейна на Polygon (MATIC)

Google Cloud наскоро стана официален валидатор на Polygon (MATIC) - блокчейн от втори слой, използващ мрежа за доказване на залог (PoS).

Polygon Labs подчерта, че Google Cloud е сред над 100-те валидатора, които защитават мрежата на решението за мащабиране на Етериум (ETH). Според проекта утвърдените валидатори с репутация в областта на сигурността, като Google Cloud, предлагат допълнителен слой защита за потребителите на Polygon.

Това не е първият случай, в който Google Cloud служи като валидатор. През октомври 2022 г. платформата обяви работата си като валидационен възел в блокчейна Solana (SOL), допринасяйки за поддръжката на мрежата. През същия месец Google Cloud стартира своя Blockchain Node Engine – напълно управлявана услуга за хостинг на възли, пригодена за Web3 организации.

Сътрудничеството между Google Cloud и Polygon Labs започна през април, белязано от обявяването на многогодишен стратегически алианс, насочен към ускоряване на приемането на основните протоколи на Polygon.

През юни Polygon Labs разкри, че основателите и изследователите на блокчейна са представили предложение за преминаване към Polygon 2.0, което предвижда проектът да бъде “стойностен слой на интернет“. Ако бъде одобрен, този преход ще включва ъпгрейд на MATIC – родния токен на проекта, както и ребрандирането му като POL.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Solana среща важна съпротива при $142 – какво означава това?

Неотдавнашният спад на пазара повлия на различни криптовалути, включително Solana (SOL), която се доближи до критично ниво на подкрепа, което е ключово за нейната бъдеща траектория.

12.05.2024 21:00 2 мин. четене

4 крипто кита започнаха да трупат големи количества от този алткойн

Данните от веригата разкриха значителни акумулации на PEPE токени от криптовалутни китове, което показва значителен интерес към актива.

12.05.2024 20:00 1 мин. четене

Eigenlayer стартира процес на заявяване на EIGEN токени

Eigenlayer, протоколът за повторен стейкинг (restaking) на Етериум, започна процеса на заявяване на токени, което дава възможност на потребителите да придобият полагащите им се EIGEN токени за награди от Сезон 1, Фаза 1.

12.05.2024 14:30 1 мин. четене

Този NFT пазар успя да надмина Blur по обем на транзакциите

През април Magic Eden надмина Blur по обем на търговията на NFT пазара. Според DappRadar Magic Eden е постигнала $486 милиона обем на търговия през миналия месец, като платформата на Blur е изостанала със $108 милиона за първи път от стартирането си.

12.05.2024 14:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.