НАЧАЛО Други

Binance дарява $3 милиона на Мароко след земетресението

12.09.2023 14:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance дарява $3 милиона на Мароко след земетресението

В светлината на продължаващия правен спор с Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC) лидерът в областта на криптовалутите Binance обяви своята хуманитарна инициатива в помощ на жертвите на неотдавнашното земетресение в Мароко.

Според информацията Binance Charity ще разпредели до $3 милиона, под формата на BNB на потребителите на Binance, живеещи в регионите, засегнати от тази трагедия.

Binance потвърди ангажимента си за подпомагане на жертвите на земетресението в Мароко. Борсата ще идентифицира правоимащите получатели на тази помощ в провинция Маракеш-Сафи, като използва доказателство за адрес (POA).

В съобщението се подчертава още:

Потребителите в провинция Маракеш-Сафи, които успешно са приключили POA преди тази дата, ще получат BNB на стойност $100 директно в своите сметки в Binance.

Всеки съществуващ потребител, който завърши POA проверката след 9 септември 2023 г., но преди 30 септември 2023 г., ще получи благотворително дарение на стойност $25, отново под формата на BNB директно в сметката си в Binance.

Основателят и главен изпълнителен директор на Binance, Чанпен Джао, изрази мнение:

Любезно молим мароканските потребители, които получават тези дарения, но не са засегнати от земетресението, да предадат средствата на най-нуждаещите се.

Освен това, за активните потребители, участващи в транзакции в Мароко, но пребиваващи извън засегнатите региони, Binance обеща да разпредели BNB на стойност $10, чрез airdrop:

Очакваме усилията ни да обхванат около 70,000 потребители на Binance, които живеят в Мароко. Средствата ще започнат да достигат до нашите потребители на 12 септември 2023 г.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Криптовалутите никога няма да заменят долара според експерти

Тъй като икономиката на САЩ показва признаци на влошаване с нарастващи показатели за дълга, щатският долар е изправен пред сериозни предизвикателства.

18.05.2024 18:00 2 мин. четене

БРИКС: Русия и Китай са готови заедно да се противопоставят на САЩ

На фона на ескалиращото напрежение в световен мащаб Русия и Китай укрепват съюза си, представяйки единен фронт срещу политиките на САЩ.

18.05.2024 16:00 2 мин. четене

Ето коя криптовалута използват американските банки за токенизация

Depository Trust and Clearing Corporation (DTCC), известна като най-голямата система за сетълмент в света, си партнира с блокчейнът, предоставящ оракулски услуги – Chainlink (LINK), за да завърши пилотна програма, включваща няколко големи банкови институции в САЩ.

18.05.2024 15:00 1 мин. четене

ООН прогнозира подобряване на световната икономика

В четвъртък Организацията на обединените нации (ООН) съобщи за подобрени перспективи за световната икономика в сравнение с предишната си прогноза от януари.

18.05.2024 13:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.