Home

Директорът на Binance прогнозира големи успехи в крипто пространството през следващия бичи пазар

30.05.2023 10:30 2мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Директорът на Binance прогнозира големи успехи в крипто пространството през следващия бичи пазар

Главният изпълнителен директор на най-голямата борса за криптовалути по обем на търговията очаква редица постижения в крипто индустрията през следващата бича фаза.

В неотдавнашно интервю за Bankless Чанпен Джао, ръководител на Binance, обсъди прогнозите си за бъдещето на криптовалутите и блокчейн технологията.

Разглеждайки интернет, Джао сравнява крипто индустрията с неговото развитие, заявявайки, че няма само един значим фактор, който да стимулира приемането. По подобен начин в крипто и блокчейн пространството вече няма един-единствен определящ фактор. За развитието на интернет са допринесли различни елементи като видеоконференциите, социалните медии и Google като огромен източник на информация.

В миналото, през 2017 г. се наблюдаваше възход на първичните предлагания на монети (ICO), основно базирани на ERC-20 токени. През 2020 г. и 2021 г. обаче се наблюдаваха множество развития едновременно. Джао вярва, че следващото голямо нещо в крипто сектора ще се състои от множество аспекти, като вече няма да зависи от един-единствен фактор. Той подчерта значението на проучването на следващите значими развития в областта на незаменяемите токени (NFT) и децентрализираните финанси (DeFi).

Джао спекулира, че все още може да има неизследвани концепции, като например базирани на крипто социални медийни платформи и спомена, че някои случаи на употреба, като плащанията, все още не са достигнали пълния си потенциал.

Въпреки че са очевиден случай на употреба, в ранните етапи при плащанията липсваха стабилни монети, Lightning Network или бързи транзакции в реално време.

С напредването на технологиите в крипто индустрията Джао очаква по време на предстоящия бичи пазар да се появят разнообразни сценарии и случаи на употреба. Той също така вярва, че по-рано установени наративи, като плащанията, могат да се възродят в бъдеще.

С появата на по-бързи блокчейн  мрежи и технологии, позволяващи крипто плащания, докато търговците приемат фиатни валути, станаха възможни транзакции в реално време, като например Balance Pay, Bonus Card и други решения за кредитни карти.

Традиционните финансови отрасли са изправени пред несигурност поради глобалните икономически сътресения. Това доведе до приемането на блокчейн в региони като Африка, където проникването на смартфони се увеличава, а традиционните банкови услуги са ограничени.

Джао вижда потенциал в тези развития и очаква множество успешни стартъпи и концепции, включително нови и съществуващи играчи, да оформят индустрията. Ето защо той очаква да стане свидетел на множество постижения в крипто пространството.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Доналд Тръмп ще спечели изборите в условията на политически сътресения – Робърт Кийосаки

Робърт Кийосаки, финансовият автор на книгата “Богат татко, беден татко“, предизвика оживление, заявявайки в социалните медии, че Доналд Тръмп ще спечели бъдещите избори.

23.09.2024 15:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Société Générale предостави важна информация за своята стабилна монета

SG Forge, дъщерно дружество на Société Générale, обяви в петък, че ще пусне на пазара своя стабилна монета, обвързана към еврото EUR CoinVertible (EURCV) на блокчейна на Solana.

23.09.2024 14:30 1мин. четене Kosta Gushterov

Ето защо се срина крипто банката Silvergate според главният административен директор

През 2023 г. Съединените щати се сблъскаха с втората по големина банкова криза от 2008 г. насам – фалитите на First Republic Bank, Silicon Valley Bank и Signature Bank.

23.09.2024 12:37 2мин. четене Kosta Gushterov

OpenSea пред съдебно дело за продажба на нерегистрирани ценни книжа

Двама потребители на OpenSea са подали колективен иск в САЩ, в който се твърди, че платформата за NFT търговия продава нерегистрирани ценни книжа.

23.09.2024 12:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.