НАЧАЛО Други

Robinhood въвежда денонощна търговия с акции и ETF

16.05.2023 14:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Robinhood въвежда денонощна търговия с акции и ETF

Robinhood въведе нова функция, наречена 24-часов пазар, която позволява на клиентите да търгуват с акции на определени фондове денонощно.

Този ход има за цел да изравни традиционните активи с дигиталните активи, които се търгуват 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата на различни борси, включително Robinhood Crypto.

Компанията планира да направи 24-часовия пазар достъпен за всички клиенти до юни, но първоначално избрана група потребители ще тества функцията от следващата седмица във вторник, според изявление на Robinhood.

В изявлението на Robinhood се споменава, че хората ще имат възможност да поставят лимитирани поръчки за закупуване на цели акции на 43 популярни борсово търгувани фонда (ETF) и отделни акции като TSLA, AMZN и AAPL.

Чрез тази функция потребителите ще могат да поставят лимитирани поръчки за конкретни акции, по-конкретно най-активно търгуваните индивидуални акции и ETF-и.

Часовете за търговия с тази функция ще бъдат от 20:00 ч. източноевропейско време в неделя до 20:00 ч. източноевропейско време в петък.

От Robinhood потвърдиха, че пълният списък на допустимите акции и ETF-и ще бъде оповестен във вторник, когато ще стартира 24-часовата платформа за търговия.

По отношение на цялостния бизнес на Robinhood на 10 май беше съобщено, че активите на компанията под попечителство са нараснали до $78 милиарда през първото тримесечие.

Освен това общата стойност на криптоактивите под попечителство за клиентите на Robinhood достигна $11.5 милиарда през същия период, което отразява значително увеличение в сравнение с $8.4 милиарда в края на 2022 г.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Америка се подготвя за евентуален срив на топ банка от Уолстрийт

Федералната корпорация за застраховане на депозитите (FDIC) очерта стратегии, с които да подготви себе си и другите регулаторни органи за справяне с евентуален фалит на значими банки на Уолстрийт.

28.04.2024 13:00 2 мин. четене

БРИКС ускорява усилията за дедоларизация през 2024 г

В значителен ход BRICS засилва усилията за намаляване на зависимостта от щатския долар в глобалната търговия и транзакции през 2024 г.

28.04.2024 12:00 1 мин. четене

Двете най-големи банки в САЩ губят милиарди – американците не могат да плащат кредитите си

Двете най-големи банки в САЩ очакват обща загуба от $4.5 милиарда поради клиенти, изправени пред предизвикателства при плащанията на сметки.

28.04.2024 11:00 1 мин. четене

БРИКС: Важно съобщение за разширяването на съюза

Очакваните съобщения за нови членове са на хоризонта за алианса БРИКС по време на предстоящата среща на върха през 2024 г.

28.04.2024 8:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.