Home

Нов връх за Биткойн през май 2023 г. – прогнозират крипто експертите

05.05.2023 13:23 1мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Нов връх за Биткойн през май 2023 г. – прогнозират крипто експертите

Двама известни анализатори споделят бичи прогнози за цената на Биткойн (BTC) в тези времена на икономическа несигурност.

Алекс Крюгер, икономист и крипто търговец, имащ 153,500 последователи в Twitter прогнозира, че Биткойн ще достигне нов връх за 2023 г. през май. Крюгер също така отбелязва, че Биткойн се представя добре на фона на колебаещите се регионални банки в САЩ.

Междувременно крипто стратег, познат като “Kaleo”, имащ 583,800 последователи в Twitter, също е оптимист за Биткойн.

Kaleo прогнозира, че BTC ще премине границата от $40,000 в близко бъдеще, въз основа на представянето на BTC спрямо индекса S&P 500 (SPX) и пробив от диагонална съпротива.

Kaleo предполага, че ако BTC премине ключовото ниво от $30,000, вероятно ще се покачи до горната диагонална тренд линия на HTF, което ще го постави в диапазона $33,000 – $34,000. Той също така отбеляза, че стойността на BTC спрямо SPX ще се повиши до ниво, достигано за последен път преди една година.

Към момента на писане на статията Биткойн се търгува на ниво от около $29,100, без значими движения през последните 24 часа с обем на търговия от $16.35 милиарда.

Оптимизмът, свързан с бъдещото представяне на Биткойн, се основава на различни фактори, включително устойчивостта му срещу фалити на регионални банки и статута му на безопасен актив.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн е ключова инвестиция според главния изпълнителен директор на Blackrock

Главният изпълнителен директор на BlackRock Лари Финк изрази силна подкрепа за Биткойн, като потвърди легитимността му като финансов актив по време на неотдавнашно интервю за CNBC.

22.09.2024 8:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Майкъл Сейлър прогнозира ръст за Биткойн, след като SEC одобри опциите за ETF-ът на Blackrock

Главният изпълнителен директор на MicroStrategy Майкъл Сейлър сподели оптимистичната си прогноза за Биткойн след одобрението на Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) на опциите за Биткойн борсово търгувания фонд на BlackRock.

21.09.2024 22:15 1мин. четене Kosta Gushterov

Биткойн може да достигне $200,000 до 2025 г., твърди Джеф Кендрик от Standard Chartered

Джеф Кендрик, глобален ръководител на отдела за проучване на дигитални активи в Standard Chartered, прогнозира, че Биткойн може да достигне $200,000 до края на 2025 г., независимо от резултата от президентските избори в САЩ през 2024 г.

21.09.2024 20:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Джон Болинджър откри и анализира бича формация на Биткойн

Легендарният трейдър Джон Болинджър предложи своя поглед върху текущите ценови движения на Биткойн (BTC), като подчерта потенциална бича формация.

21.09.2024 19:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Един отговор на “Нов връх за Биткойн през май 2023 г. – прогнозират крипто експертите”
  1. Stanimir Todorov,

    Много ми е интересно как така познавате че ще качва след като слиза надолу ама на мене ми се струва че и вие си измислят и някакви простотии пазара върви надолу вие приказвате че ще има покачване какво покачване бе бате някакво покачване да има той пазара върви постоянно надолу къде ги виждате тия покачване не знам и вие почнахте да си фантазирате като биткойна мисля че си че качват и в същия момент нищо не качват и вие да си фантазирате добре че не ги чета статиите фалшиви дето и аз знаете я не знаете и вие от нищо не разбирате

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.