НАЧАЛО Други

Animoca Brands отхвърля твърденията за съкращаване на фонд и спад на оценката

26.03.2023 18:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Animoca Brands отхвърля твърденията за съкращаване на фонд и спад на оценката

Animoca Brands, компания за рисков капитал и разработчик на Web3 игри, отхвърли твърденията, че е намалила целевата стойност на своя metaverse фонд с $200 милиона или с 20%, до $800 милиона поради нестабилността на крипто пазара и нестабилността в банковия сектор.

Компанията също така отхвърли твърденията, че оценката ѝ е спаднала от $6 милиарда през юли 2022 г. до приблизително 2 млрд. долара през март 2023 г.

През ноември 2022 г. Animoca обяви фонд за подкрепа на стартиращи предприятия на среден и късен етап с фокус върху метавселената. Съоснователят Ят Сиу заяви, че целевият диапазон е между $1 милиард и $2 милиарда в зависимост от размера на набрания капитал.

От Animoca уточниха, че $1 милиард винаги е бил в рамките на обявения диапазон и че сумата, набрана за фонда, предстои да бъде определена. Въпреки че компанията призна въздействието на банковите сривове в САЩ, набирането на средства за фонда Animoca Capital все още продължава.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: Експлозивен ръст покрай промените в политиката на Фед – А. Хейс


Сиу отбеляза, че анонимните източници, които стоят зад изтеклата информация, правят проверката на нейната адженда или точност по-трудна.

Animoca твърди, че общата ѝ оценка не е напълно представена от пазарната ѝ капитализация от около $2 милиарда, изчислена от търговията на нерегистрирани борси, като например PrimaryMarkets, тъй като обемът на търговията на такива платформи е твърде малък, за да осигури точност на цените в сравнение с действителния първичен пазар.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Илон Мъск призовава Уорън Бъфет да купува акции на Tesla

Илон Мъск предложи на Уорън Бъфет да обмисли възможността да се включи в акциите на Tesla, след като Berkshire Hathaway, конгломератът, ръководен от Бъфет, продаде още 115 милиона акции на Apple.

07.05.2024 21:30 1 мин. четене

Австралийския SEC изисква от крипто борсите да предадат информация за всички техни клиенти

Съобщенията сочат, че Австралийската данъчна служба (ATO) е поискала лични данни и подробности за транзакциите от крипто борсите за до 1.2 милиона сметки.

07.05.2024 19:30 1 мин. четене

Националната банка на Швейцария проучва начини да токенизира финансови активи

Председателят на Швейцарската национална банка Томас Джордан разкри в понеделник, че банката проучва оптималните методи за дигитално токенизиране на финансови активи с цел повишаване на сигурността и ефективноста на плащанията.

07.05.2024 19:00 2 мин. четене

Защо Саудитска Арабия увеличава цените на петрола за пазарите в Азия

Саудитска Арабия повиши цената на петрола си за клиенти в Азия, включително Китай, преди предстоящата среща на ОПЕК+ относно производствените цели.

07.05.2024 18:30 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.