НАЧАЛО Други

Tether отхвърли обвиненията на WSJ

05.03.2023 13:08 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Tether отхвърли обвиненията на WSJ

Tether отхвърли обвиненията за участие в измамно придобиване на банкова сметка с фалшиви документи, отправени на 3 март.

Wall Street Journal твърди, че документите, с които разполага, показват, че Tether и свързан с нея крипто брокер са прикрили самоличността си.

Статията се позовава на съобщения от собственика на Tether Holdings Ltd. Стивън Мур, който изрази загриженост относно рисковете от използването на фалшиви документи и предупреждава да не се участва в измами или пране на пари.

Въпреки това поне един ръководител на Tether, за когото се твърди, че е самият Мур, е подписал фалшиви документи. Tether отхвърли твърденията като “напълно неточни и подвеждащи” и заяви, че поддържа програми за съответствие и работи с правоприлагащите органи.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн ще се изстреля около следващия халвинг- твърди PlanB


Паоло Ардоино, главен технически директор на Tether, също отхвърли доклада и заяви, че според него съдържа “дезинформация и неточности” в Twitter.

Не за първи път WSJ критикува Tether за различни проблеми, но USDT токенът на компанията остава най-голямата стабилна монета с пазарна капитализация от $71 милиарда и 24-часов обем от $43 милиарда.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

БРИКС: Огромен ръст на търговията между Китай и други членки на съюза през Q1

Според митническата администрация на Китай (GAC), търговията между Китай и други членове на БРИКС е нараснала до 1.49 трилиона юана (~$209.7 милиарда) през първото тримесечие (Q1) на тази година, отбелязвайки ръст от 11.3% на годишна база.

03.05.2024 7:00 1 мин. четене

Правителството на САЩ с последни аргументи в делото срещу Google

Правителството на САЩ представи антитръстовото си обвинение срещу Google на Alphabet по време на заключителните аргументи в четвъртък (2 май), с което ще приключи съдебният процес, започнал на 12 септември.

03.05.2024 5:00 2 мин. четене

Рапарът Еминем влиза в партньорство с Crypto.com

Известният американски рапър Еминем наскоро си партнира с Crypto.com, която популяризира кампанията си „Съдбата обича смелите“.

03.05.2024 4:00 1 мин. четене

Разработчиците на RippleX разкриха иновативно предложение за нов кредитен протокол

Разработчиците на RippleX разкриха иновативно предложение, целящо въвеждането на революционен роден протокол за кредитиране, наречен XLS-66d.

03.05.2024 3:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.