НАЧАЛО Други

Coinbase листна токена на NFT пазара Blur

17.02.2023 11:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Coinbase листна токена на NFT пазара Blur

Най-голямата американски криптоборса, Coinbase започна да поддържа нов пазар за незаменяеми токени (NFT), базиран на Етериум (ETH).

Става въпрос за пазара Blur, който бе листнат на американската криптоборса на 14 февруари – същия ден, в който токенa на платформата – BLUR имаше “airdrop”.

Според информацията потребителите, които са търгували с незаменяеми токени на Blur или са създали колекции, които се търгуват на борсата имат 60 дни, за да поискат своите BLUR токени от airdropa.

Платформата стартира своя NFT пазар преди четири месеца и от тогава е обработила над $1.4 милиарда брутен обем.

Coinbase включи токена в списъка си с “Експериментален етикет”, който борсата създаде за по-рискови криптовалути с по-ниска ликвидност.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн скочи над $22,000 след CPI данните – какви са последиците за рисковите активи?


Главният изпълнителен директор на Coinbase, Брайън Армстронг заяви миналата година, че борсата има за цел да листва колкото се може повече криптоактиви, стига те да отговарят на стандартите на компанията.

Към момента на писане на статията BLUR се търгува за около $0.82 и заема 137-о място по пазарна капитализация, но реализира спад равняващ се на около 30% през първия ден от съществуването си.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Топ 4 фактора, които могат да разтърсят финансовите пазари

Наскоро Capital Economics очерта серия от потенциални рискове, които биха могли бързо да влошат финансовите условия въпреки настоящата стабилност на пазара и икономиката.

06.05.2024 21:00 2 мин. четене

Крипто борсата Crypto.com разширява партньорството си с Формула 1

Crypto.com, водеща борса в сферата на дигиталните валути, се подготвя да засили рекламните си усилия в спортната сфера и по конкретно Формула 1, за да засили глобалната си разпознаваемост.

06.05.2024 20:30 1 мин. четене

Ето какво тежи най-много на икономиката на Китай

Най-новото тримесечно проучване на централната банка в Китай показва, че домакинствата продължават да изпитват затруднения поради отслабения пазар на труда, което води до сравнително ниски разходи за потребление, тъй като хората са склонни да дават приоритет на спестяванията.

06.05.2024 19:30 2 мин. четене

Петролният гигант Saudi Aramco вдига цените за Азия

Saudi Aramco обяви повишение на официалните продажни цени на всички изнасяни от нея сортове за Азия, като според Bloomberg цената на Arab Light за доставка през юни ще се увеличи с $0.90.

06.05.2024 18:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.