НАЧАЛО Други

Борусия Дортмунд разширява партньорството си с Coinbase

24.01.2023 14:23 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Борусия Дортмунд разширява партньорството си с Coinbase

Американската криптоборса Coinbase ще стане премиум партньор на германския футболен отбор Борусия Дортмунд (BVB).

Базираната в САЩ криптоборса е партньор на отбора от юли миналата година. Досега платформата за търговия предоставяше крипто обучение на служителите на спортния клуб.

Според информацията разширеното партньорство ще даде възможност на Coinbase да получи периметрова реклама и килими на периметъра на стадиона на BVB – “Signal Iduna Parl” който е и най-големия футболен стадион в Германия, както и изложение в профилите в социалните медии на клуба и други маркетингови канали на отбора.

Продължителността на партньорството е до края на юни тази година, а управляващият директор на германския отбор, Карстен Крамер заяви, че клубът иска да запази опциите си отворени.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн миньор с изключителен късмет спечели $130,000


През 2021 г. Coinbase получи лиценз за попечителство и търговия с криптовалути от германския Федерален орган за финансов надзор (BaFin). Креймър заяви, че ще се радва отбора да разши партньорството си с платформа, отговаряща на стандартите.

Tой добави:

Предоставянето на лиценза от BaFin е ясен сигнал за нас …, че вече имаме такъв партньор на наша страна в сегмент, който все още е много нов и често объркващ за [хората извън крипто сектора].

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Крипто стартъпите са получили над $930 милиона финансиране от VC фирми през април

По данни на DefiLlama през април фондовете за рисков капитал (VC) са вложили $935 милиона в крипто стартъпи, което е с 8% по-малко спрямо март, когато беше регистрирано най-голямото месечно набиране на средства от октомври 2022 г. насам.

04.05.2024 18:00 2 мин. четене

Илон Мъск отправи предупреждение за долара

Докато алиансът БРИКС се стреми да намали глобалната зависимост от щатския долар, Илон Мъск, собственик на X (бивш Twitter), Tesla и SpaceX, изрази сериозна загриженост за бъдещето на зелените пари.

04.05.2024 17:00 1 мин. четене

Колко добре се представя златото срещу инфлацията

Неотдавнашният скок на златото до рекордните $2,431 за тройунция на 12 април подчертава потенциала му като средство за предпазване от инфлация.

04.05.2024 15:30 2 мин. четене

Над $133 милиарда напуснаха американските банки

За пореден път се наблюдава тенденция за изтегляне на средства от банковата система на САЩ, както показват последните данни от системата за икономически данни на Федералния резерв (FRED).

04.05.2024 14:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.