Home

Binance провежда разговори с инвеститори, твърди Майк Алфред

23.12.2022 21:55 2мин. четене Alexander Stefanov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance провежда разговори с инвеститори, твърди Майк Алфред

Инвеститорът в ценни книжа и Биткойн ентусиаст Майк Алфред наскоро направи редица (непотвърдени) твърдения за платформата за крипто търговия Binance.

Той спомена, че тя има “децентрализиран” главен финансов директор (CFO) и че води преговори с големи инвеститори за подкрепа.

По-конкретно, Алфред каза, че е провел телефонен разговор с “мениджър на фонд, тясно свързан с един от най-ранните инвеститори в Binance”, който му казал, че борсата няма едно лице, което да изпълнява функциите на финансов директор, както той подробно описа в поредица от туитове, публикувани на 22 декември.

Според него вместо това група от над 20 служители в финансовия отдел на криптоборсата служат като “децентрализиран финансов директор”, тъй като нейният съосновател и главен изпълнителен директор (CEO) Чанпен Джао “не иска един централизиран финансов директор”.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Големите инвеститори ще се насочат към тези криптовалути, твърди проучване


Преговори с инвеститори

Освен това Алфред твърди, че борсата води активни разговори “с потенциални нови ключови инвеститори, включително Berkshire Hathaway на Уорън Бъфет, за кръг от акции, който би осигурил подкрепа и доверие в компанията”.

Алфред също така твърди, че компанията е водила разговори “с одитор от първо ниво в продължение на месец” и е инвестирала $500 милиона в Twitter, като е изгорила $547 милиона в BNB през последното тримесечие на 2022 г.

Въпреки това изявленията му бяха пренебрегнати от някои коментатори, изразили мнение, че Berkshire Hathaway никога не би се заинтересувала от финансирането на Binance, като се има предвид отрицателната позиция на нейния главен изпълнителен директор Бъфет и дясната му ръка Чарли Мънгър за криптовалутите. 

Междувременно неотдавнашно проучване класира Binance като най-голямата фирма в крипто индустрията, с екип от 7,300 служители, тъй като наемането на служители в сектора продължава да не се влияе от неуспехи като срива на FTX и мечите пазари, които доминираха през по-голямата част от 2022 г.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Binance достигна рекордните $100 трилиона

Binance постигна важен етап, като главният изпълнителен директор Ричард Тенг обяви, че борсата е надхвърлила поразителен обем на търговията от $100 трилиона.

25.09.2024 10:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

САЩ съдят платежния гигант Visa – ето защо

Министерството на правосъдието на САЩ заведе дело срещу Visa за нарушаване на антитръстовите правила, обвинявайки гиганта в поддържане на монопол в сектора на дебитните плащания.

25.09.2024 8:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Ето какво трябва да знаем за изслушването на Гари Генслер пред Конгреса на САЩ

По време на вчерашното изслушване председателят на Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) Гари Генслер бе подложен на силна критика от страна на законодателите, особено от Том Емър, председател на парламентарното мнозинство, във връзка с действията на регулатора по отношение на Digital Licensing Inc., известна също като DebtBox.

25.09.2024 7:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

MicroStrategy засенчи гигантите от S&P 500 със зашеметяващ ръст

В изненадващ обрат House of Chimera съобщи, че подкрепената с BTC MicroStrategy се е представила по-добре от най-големите компании от S&P 500, включително Apple, Microsoft, NVIDIA и Amazon.

25.09.2024 6:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.