НАЧАЛО Други

Почина Скот Минерд от Guggenheim Partners

23.12.2022 11:56 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Почина Скот Минерд от Guggenheim Partners

На 21 декември от Guggenheim Partners направиха съобщение относно преждевременната и неочаквана смърт на Скот Минерд, един от управляващите партньори на компанията и неин глобален информационен директор. 

Причината за смъртта беше описана като сърдечен удар по време на тренировка.

Глобалният доставчик на инвестиционни и консултантски финансови услуги Guggenheim Partners предлага инвестиционно банкиране, управление на активи, капиталови пазари и застрахователни услуги.

Главният изпълнителен директор и основател на компанията, Марк Уолтър сподели:

Познавам Скот от повече от 30 години и през по-голямата част от това време бяхме партньори. Скот беше ключов иноватор и мисловен лидер, който допринесе за превръщането на Guggenheim Investments в глобален бизнес, какъвто е днес.

Предупреждението на Скот за FTX

Скот беше привърженик на крипто и често споделяше своите възгледи и приноси за настъпващата блокчейн индустрия. Съвсем наскоро покойният главен информационен директор на Guggenheim говори за срива на криптоборсата FTX и последвалите каскадни ефекти в интервю, излъчено по телевизията.

Според него сагата с FTX все още не е приключила, тъй като той прогнозира по-нататъшни сътресения в крипто индустрията. Скот намекна за множество крипто компании, които или ще подадат молба за обявяване в несъстоятелност, или ще прекратят дейността си поради разпространението на проблемите.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Дигиталното евро може да се контролира от частни банки


Общността отдава почит

В изявление компанията заяви, че нейните инвестиционни специалисти ще почетат Скот, включвайки разработените от него системи и процедури, за да управляват портфейлите на клиентите.

Официалното съобщение гласи още:

През следващите няколко дни ще имаме да кажем много повече за Скот и за многобройните му приноси към нашата компания и към общностите, които обслужваме.

По-късно от Guggenheim увериха, че няма да има прекъсване на обслужването на клиентите им, а също така потвърдиха, че няма да има промяна в ежедневното управление на клиентските портфейли, с които се занимават всички техни инвестиционни специалисти.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Palantir надминава очакванията със силни продажби през Q1 и повишена прогноза за приходите

Palantir Technologies, компания за анализ на данни, повиши годишната си прогноза за приходите и печалбата, надхвърляйки прогнозите за продажбите през първото тримесечие, благодарение на голямото търсене на услугите ѝ за внедряване на приложения за изкуствен интелект (AI).

08.05.2024 4:00 2 мин. четене

Berkshire Hathaway държи милиарди долари настрана на фона на пазарната несигурност

Berkshire Hathaway, под ръководството на Уорън Бъфет, регистрира скок на паричните резерви до зашеметяващите $189 милиарда през първото тримесечие.

08.05.2024 3:00 2 мин. четене

Ето към какви дивидентни акции е най-добре да се насочим

За инвеститорите, търсещи дивиденти, е време да насочат вниманието си към качеството вместо към незабавното удовлетворение.

08.05.2024 1:00 1 мин. четене

Биткойн тръстът на Grayscale за първи път регистрира входящи потоци от 3 месеца насам

Grayscale Bitcoin Trust (GBTC), признат за най-големия инвестиционен инструмент за криптовалути в света, наскоро отбеляза значителен приток на средства от инвеститори, което е първият голям приток след одобрението на борсово търгуваните фондове (ETF) за Биткойн в САЩ през януари.

08.05.2024 0:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.