НАЧАЛО Блокчейн

Вижте най-важните проекти за Cardano в момента

13.12.2022 15:13 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Вижте най-важните проекти за Cardano в момента

Cardano е огромна екосистема, състояща се от хиляди проекти и ако не се следи от близо има голяма възможност да не забележите някои от тях.

DJED и DjedPay 

Алгоритмичната стабилна монета DJED е един от най-обсъжданите проекти на Cardano след срива на Luna. Потребителите се разделиха на два лагера – такива, които смятат, че стабилната монета е обречена на провал и такива, които вярват, че Cardano ще се справи със задачата.

В нова публикация разработчиците на Djed публикуваха скрийншот на DjedPay, което представлява решение за плащане и се очаква да бъде налично след стартирането на DJED през януари 2023 г.

Облигации на Optim Finance 

Наскоро бяха пуснати децентрализираните продукти за доходност на Optim Finance, които включват “Liquidity Bonds” и са част от бъдещите инвестиционни инструменти Strategy Vaults.

Strategy Vaults са иновативни пасивни инвестиционни инструменти, които помагат за автоматизация на отнемащите време функции.

Liquidity Bonds са права за заемане и отпускане на ADA. Всички те са в блокчейна и са надеждни. 

Децентрализираните пасивни инвестиционни решения са основоположни за DeFi индустрията, която се очаква да се превърне в основната движеща сила за разрастването на Cardano. 


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC): Сегашните движения са опасни за трейдърите


Cross-chain SpectrumLabs 

Стартирането на първата децентрализирана борса, Spectrum, базирана на eUTxO, би било огромно постижение, което Cardano е на път да реализира и вълнението на общността го потвърждава.

Според информацията до стартирането на Spectrum в основната мрежа на Cardano остават само 27%.

Преди пускането в основната мрежа на Cardano, SPF токенът ще бъде пуснат на Spectrum. Приблизително в същия период потребителите очакват пускането на Yield Farming на Ergo. 

Колегите на Spectrum от Optim Finance по-рано описаха важността на развитието на DeFi индустрията – техните продукти са силно зависими от броя на активните проекти в мрежата и няма да сработят без активното развитие на проекти като SpectrumLabs.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Блокчейн Новини

Важно съобщение от крипто проекта Ethernity за бъдещето на блокчейна

Разработчиците на алткойн, също регистриран в Binance, разкриха плановете си да създадат нова верига от втори слой на Етериум.

09.05.2024 1:00 1 мин. четене

CBDC: Централните банки трябва да се насочат към дигитални активи

Президентът на Bundesbank и член на ЕЦБ подчерта критичната необходимост централните банки да преоценят своите оперативни модели и бързо да приемат CBDC.

08.05.2024 10:30 2 мин. четене

Германска банка влиза на крипто пазара с нови блокчейн облигации

Германската държавна банка за развитие Kreditanstalt für Wiederaufbau (KfW) е готова да издаде първата си дигитална облигация, базирана на блокчейн, с което бележи значителна стъпка в интегрирането на крипто технологиите във финансовия пейзаж.

07.05.2024 20:00 2 мин. четене

Хард форкът на Shibarium беше успешен – има ли реален ефект?

След хард форка на Shibarium на 2 май се забелязаха значителни промени в активността на транзакциите в мрежата.

07.05.2024 12:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.