НАЧАЛО Алткойни

Защо да изберем Етериум пред Биткойн – Д. Гохщайн

02.12.2022 6:04 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Защо да изберем Етериум пред Биткойн – Д. Гохщайн

Основателят на Gokhshtein Media, Дейвид Гохщайн каза, че в момента би избрал Етериум (ETH) пред Биткойн (BTC) само поради възвръщаемостта.

Той смята, че при поглед към седемдневната възвръщаемост на Биткойн и Етериум се вижда, че ETH се представя по-добре в това отношение.

BTC е нараснал с около 3.5% през последните седем дни, докато ETH е нараснал с около 8.8%. BTC обаче превъзхожда ETH както на 30-дневни, така и на годишни времеви рамки. 

Според данни, Биткойн се е понижил с 16.2% последните 30 дни и около 70% на годишна база, а ETH се е понижил с около 18% през последните 30 дни и с малко над 72% на годишна база.

След Сливането на Етериум експерти очакват, че актива ще надмине Биткойн поради новата дефлационна привлекателност на криптовалутата.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: ЕЦБ: Биткойн е на път към ирелевантност


Освен това в средата на септември Етериум премина от доказателство за работа (POW) към доказателство за залог (POS), което намали потреблението на енергия с 99.95%. 

Друг окуражаващ знак за мрежата на ETH е увеличаването на броя на активните и големите ключови адреси, като броят на адресите на притежателите на от 100 до 100,000 ETH достигна 20-месечен връх. 

Това не означава, че Гохщайн не е бичи настроен по отношение на ценовото действие на BTC, прогнозирайки, че тя може да достигне $250,000 за токен.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн тръстът на Grayscale за първи път регистрира входящи потоци от 3 месеца насам

Grayscale Bitcoin Trust (GBTC), признат за най-големия инвестиционен инструмент за криптовалути в света, наскоро отбеляза значителен приток на средства от инвеститори, което е първият голям приток след одобрението на борсово търгуваните фондове (ETF) за Биткойн в САЩ през януари.

08.05.2024 0:30 1 мин. четене

Пазарната капитализация на нова криптовалута се изстреля с почти 100% – ето какво стои зад скока

През май Tellor (TRB), децентрализирана оракулска мрежа, надмина очакванията със забележителен скок на пазарната си капитализация, като удвои стойността си в началото на месеца.

07.05.2024 22:30 2 мин. четене

Тази меме криптовалута е един от най-силните алткойни

Известен крипто стратег предполага, че един от конкурентите на Dogecoin (DOGE) е значително по-напред от другите алткойни.

07.05.2024 22:00 2 мин. четене

Как да получим безплатни токени от airdrop-a на EigenLayer

EigenLayer, базираната на Етериум платформа за рестейкинг, пуска дългоочаквания airdrop за своите потребители, ранни последователи и сътрудници.

07.05.2024 21:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.