НАЧАЛО Други

Polkadot награждава потребителите за разкриване на измами

26.11.2022 18:03 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Polkadot награждава потребителите за разкриване на измами

Polkadot обяви най-новата си инициатива, а именно, че ще възнаграждава с USDC членовете на общността си, разкрили измами, за да помогне на своята екосистема.

Според информацията компанията смята, че да се разчита на ориентирани към сигурността лица от нейната общност в борбата с измамите се е доказало като ефективен метод за защита на екосистема ѝ.

От Polkadot споделиха, че наградите в момента се управляват от общите куратори, които засега се състоят от трима членове на общността и двама души от отдела за борба с измамите на W3F. В дългосрочен план обаче от компанията се надяват, че наградите в крайна сметка ще се управляват само от общността.

Членовете на общността имат за задача да защитават сървърите на Discord от злонамерени участници, да откриват и премахват измамни сайтове, фалшиви профили в социалните мрежи и фишинг приложения.

Инициативата още насърчава участващите членове да предлагат идеи за разширяване на дейностите за борба с измамите в други области.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Алткойн пазарът може да започне своя възход през 2023 г., твърди анализатор


Също така Polkadot общността ще създаде образователни материали за потребителите, както и табло за борба с измамите, което ще служи като център за всички дейности за борба с измамите в екосистема.

На графиката по-долу може да видите дали си заслужава времето, което са отделили изпълнителите и кураторите. До момента наградите са на стойност над 16,000 DOT, като най- много награди са раздадени за откриването и премахването на измамни сайтове.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

БРИКС: Бум на приходите от петрол на Русия, въпреки санкциите на Запада

При изненадващ обрат на събитията Русия успя да се противопостави на очакванията и да демонстрира забележителна икономическа устойчивост през 2024 г., въпреки че е изправена пред значителни санкции от Съединените щати.

03.05.2024 12:00 2 мин. четене

Ето какво спаси икономиката на Америка през 2024 година

През 2024 г. американската икономика бързо излиза от рецесията, причинена донякъде от Ковид пандемията, предизвиквайки ново усещане за оптимизъм.

03.05.2024 10:30 2 мин. четене

Руснаците се връщат у дома, за да подхранят военната икономика на Путин

На фона на продължаващия конфликт, произтичащ от инвазията на Русия в Украйна, значителен брой руснаци, оценени на до един милион, потърсиха убежище в чужбина.

03.05.2024 9:00 2 мин. четене

Манипулирани ли са цените на акциите на мeдийната компания на Доналд Тръмп?

Неотдавнашното IPO на Trump Media & Technology Group (DJT) изведе социалната медийна платформа на Доналд Тръмп, „Truth Social“, на публичния пазар с първоначална цена над $70 на 26 март.

03.05.2024 8:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.