НАЧАЛО Други

Какво показва доклада за Q3 на Coinbase?

07.11.2022 9:01 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Какво показва доклада за Q3 на Coinbase?

Цената на акциите на Coinbase отбеляза лек отскок след като в писмото на акционерите на крипто борсата за третото тримесечие се посочва, че компанията е намалила разходите си и е отбелязала ръст на приходите от абонаменти, и услуги.

Coinbase твърди, че Q3 е било “смесено тримесечие” за компанията.

Най-голямата борса за криптовалути в САЩ регистрира $366 милиона приходи от транзакции през третото тримесечие, което представлява спад от 44% спрямо второто тримесечие на 2022 г. Общите нетни приходи на Coinbase възлизат на $576 милиона, което представлява 28% спад спрямо Q2.

В същото време приходите от абонаменти и услуги на борсата възлизат на $211 милиона, което е с 43% повече спрямо второто тримесечие.

Главният изпълнителен директор на Coinbase Брайън Армстронг каза в разговора за приходите за Q3, че е наистина развълнуван от ръста в тази категория приходи.

Това е нещо, в което преди повече от три години започнахме да посяваме семената за изграждане на някои от тези различни продуктови линии с различни потоци от приходи. И наистина започнахме да виждаме как това се реализира, което означава, че портфолиото от продукти, с които Coinbase разполага и по които работи, започна да осигурява по-малка волатилност за приходите на компанията майка като цяло. Все още имаме да извървим дълъг път в това отношение, но това е чудесна тенденция и се движи в правилната посока.

Друг положителен факт: Общите оперативни разходи на Coinbase са намалели до $1.1 милиард, което е с 38% по-малко в сравнение с предходното тримесечие.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Алткойн скочи с над 200% в рамките на два дни


Изглежда, че инвеститорите изтълкуваха положително тримесечния отчет. След отчета акциите на Coinbase (COIN) поскъпнаха с 5.41 % до $58.82 като цената първоначално скочи до $61.53, след което частично се възстанови.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Инфлацията в Турция достига невероятните 70%

Инфлацията в Турция, която и без това е сред най-високите в световен мащаб, продължи да се повишава за шести пореден месец, стимулирана от правителствени политики като увеличаване на заплатите въпреки агресивното повишаване на лихвените проценти.

04.05.2024 21:00 2 мин. четене

Правителството на САЩ не може да фалира, защото принтира парите, твърдят от администрацията на Байдън

Администрацията на Байдън неотдавна предизвика полемика с твърдението си, че правителството на САЩ не може да фалира поради способността си да печата пари, както бе разкрито в документален филм, озаглавен „Finding the Money“ (Откриване на парите).

04.05.2024 20:00 1 мин. четене

MakerDAO разкри плановете си да стартира два нови токена

MakerDAO, платформа за децентрализирано финансиране (DeFi), ще представи два иновативни токена, с което ще направи значителна крачка напред.

04.05.2024 19:30 2 мин. четене

Акциите на Trump Media се сринаха след като обвиниха одитора им в измама

Trump Media отбеляза пореден спад в стойността на акциите си в петък след обвиненията на Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC) срещу одиторската компания, наблюдавала дружеството, за участие в схема за „значителна измама“, продължила повече от две години, както се посочва в неотдавнашно заявление.

04.05.2024 18:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.