НАЧАЛО Алткойни

Cardano (ADA) ще бъде листнат от голяма борса

25.10.2022 16:50 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Cardano (ADA) ще бъде листнат от голяма борса

CEO-то на FTX Сам Банкман-Фрид заяви, че платформата за смарт договори Cardano (ADA) скоро ще бъде листната на неговата платформа.

В отговор на потребител на Twitter, който твърди, че FTX избягва да листва ADA, Банкман-Фрийд посочи, че фючърсните договори на ADA вече са налични на платформата.

Това определено не е така!

Имаме [ADA-Perp] в международен списък; добавянето на спот ADA също е в нашата пътна карта.

Банкман-Фрид също така намекна, че отсъствието на ADA от борсата е по-скоро логистично, отколкото нещо друго. Според него FTX все още търси да осигури достатъчно валидатори за блокчейна.

Хаха не, това не е умишлено – токените, които са на блокчейн, който вече поддържаме, са по-лесни, като ERC20 и т.н. токените идват почти автоматично, но да, все още трябва да се уверим, че имаме добър парсинг на валидаторите на Cardano за депозити/теглене.

Главният изпълнителен директор на FTX отговори на всички скептици и даде срок от 3 месеца, което предполага, че ADA може да бъде регистрирана на борсата до края на януари.

Хм, ако смятате, че лъжа, бихте ли приели залог 1:1 за това дали FTX ще листва ADA спот в рамките на следващите 3 месеца? Можете да изберете размера [на залога]?


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC): Топ крипто китовете трупат агресивно


Наскоро фирмата за криптоанализ Sentiment заяви, че ADA е значително подценена, позовавайки се на нейния MVRV-Z-Score, който сравнява пазарната стойност на даден актив с неговата реализирана стойност. Според фирмата MVRV Z-Score на ADA е на ниво, което не е виждано от началото на 2019 г., точно преди конкурентът на Етериум да удвои цената си.

Сега Cardano се намира на най-ниската си относителна позиция спрямо реализираната си стойност от януари 2019 г. насам. Това е знак, че е подценена въз основа на средните загуби на трейдърите. Цената на ADA се удвои през следващите три месеца, когато за последен път нейният MVRV Z-Score достигна това ниво.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Топ 3 евтини криптовалути, които да гледате за краткосрочна инвестиция

На фона на слабата седмица на крипто пазара, само няколко избрани криптовалути успяха да покажат значителни печалби.

05.05.2024 3:00 2 мин. четене

XRP е “мъртва” криптовалута според анализатор

През последните месеци XRP отбеляза сравнително слаби ценови движения, въпреки потенциала си за практическо приложение в реалния свят.

05.05.2024 0:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на меме криптовалутата PEPE

Макар и пазарът на криптовалути да се е отклонил леко от своя рязък подем, един алткойн успява да привлече вниманието на инвеститорите.

04.05.2024 23:30 2 мин. четене

Инвестиционният гигант Pantera Capital обяви подкрепата си за TON

Pantera Capital, известна компания за рисков капитал, фокусирана върху крипто инвестициите, наскоро вложи неразкрита сума в Telegram Open Network (TON).

04.05.2024 23:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.