Home

Биткойн (BTC) може да изпревари фондовата борса

15.10.2022 10:17 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн (BTC) може да изпревари фондовата борса

Най-големият крипто актив по пазарна капитализация - Биткойн (BTC) - се бори да задържи подкрепата си над нивото от $19,000.

Което кара много анализатори на сектора да се опитват да прогнозират бъдещото му поведение.

Крипто трейдърът, подивзаващ се под псевдонима “Kaleo”, предположи, че Биткойн може да намали корелацията си с фондовия пазар. Той базира тази прогноза на технически анализ, като сравни представянето на водещата криптовалута с други активи.

Според обяснението на трейдъра:

Биткойн не само изглежда стабилен спрямо USD, но е на път да пробие над ключова съпротива в долния диапазон на [зоната на натрупване], в който е заседнал през последните четири месеца.

Kaleo подчерта, че настоящата активност на актива “трябва да му даде ясен шанс да изпревари SPX обратно до съотношението от 2017 г. и по-високо.”

Едновременно с това обемът на Биткойн изглежда се покачва до нивата от бичия пазар, нараствайки от 1 август насам. Обемът на USDT демонстрира стремглав експоненциален растеж, както отбеляза анализаторът, стоящ зад профила Bitcoin Archive.

Междувременно главният пазарен стратег на InTheMoneyStocks.com Гарет Солоуей предположи, че най-голямата криптовалута вероятно ще се коригира до $3,500. Това според него е “най-лошият сценарий”. Той също така предупреди, че няма да видим разминаване на движенията с фондовия пазар в скоро време.

По-рано Солоуей сподели, че цената на Биткойн може да потъне до $12,000 – $13,000, защото “когато виждате, че доларът продължава да се задържа на над 20-годишни върхове и продължава да върви нагоре, това просто убива всички рискови активи”.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн и Етериум ETF-ите в САЩ продължават с отливите

Пазарът на криптовалути преживя негативна седмица, като този спад се отрази и на базираните в САЩ спот Биткойн и Етериум борсово търгувани фондове (ETF), които достигнаха многомесечни дъна.

07.09.2024 23:00 1мин. четене

Биткойн срещу злато: Питър Шиф и Питър Бранд коментират възможностите

Дългогодишният дебат между Биткойн (BTC) и златото като инвестиционни активи отново предизвика сблъсък между легендарния трейдър Питър Бранд и дългогодишния крипто скептик Питър Шиф.

07.09.2024 21:00 2мин. четене

В какво състояние се намира пазарът според индекса на страха и алчността?

Неотдавнашният срив на крипто пазара вкара настроенията на инвеститорите в зоната на „екстремния страх“ спрямо индекса на страха и алчността на Биткойн.

07.09.2024 19:00 1мин. четене

Биткойн: Няколко причини, които може да са допринесли за понижението в цената

Цената на Биткойн (BTC) отбеляза значителен спад, като се понижи с над 9% и падна под $53,000 за първи път от повече от месец късно вечерта в петък.

07.09.2024 15:00 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.