НАЧАЛО Други

Binance разглежда до 100 нови сделки по време на спада

26.06.2022 11:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance разглежда до 100 нови сделки по време на спада

Главният изпълнителен директор на Binance Чангпен Джао заяви, че най-голямата по обем криптоборса в момента търси сделки на криптопазара.

Джао каза пред Yahoo! Finance, че Binance в момента разглежда 50-100 криптосделки, като скоро ще бъдат обявени още.


“Всъщност ние виждаме много възможности на пазара. Затова увеличаваме наемането на служители, увеличаваме дейностите си [по сливане и придобиване], разглеждаме възможността за намаляване на таксите на нашите платформи, така че да улесним нашите потребители през този период.”


Главният изпълнителен директор каза, че някои сделки вече са сключени, без да бъдат оповестени.


“Вече сме направили доста от тях. По-малките от тях обикновено не обявяваме. Уважаваме аспектите на неприкосновеността на личния живот. По-големите обикновено обявяваме… Това, че някой не се появява в новините, не означава, че няма сделки.” 

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Най-богатият човек в крипто пространството коментира цената на Биткойн (BTC)

Джао каза, че не винаги обичат да обявяват участието си в даден проект, ако той е в състояние да се възстанови сам със заем или миноритарна инвестиция.

Главният изпълнителен директор също така каза, че според него трябва да има ясни регулаторни насоки за паричните резерви за различните видове предприятия в крипто пространството. Той също така смята, че трябва да има изисквания за “прозрачност и оповестяване“.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Какво ще се случи с икономиката на САЩ ако Тръмп бъде избран за президент?

Предложението на бившия президент Доналд Тръмп за значително увеличаване на митата върху целия внос, с особено високи ставки върху стоки от страни като Китай, бележи връщане към протекционистичната му търговска позиция, която бе характерна за голяма част от първия му мандат

03.05.2024 12:30 3 мин. четене

БРИКС: Бум на приходите от петрол на Русия, въпреки санкциите на Запада

При изненадващ обрат на събитията Русия успя да се противопостави на очакванията и да демонстрира забележителна икономическа устойчивост през 2024 г., въпреки че е изправена пред значителни санкции от Съединените щати.

03.05.2024 12:00 2 мин. четене

Ето какво спаси икономиката на Америка през 2024 година

През 2024 г. американската икономика бързо излиза от рецесията, причинена донякъде от Ковид пандемията, предизвиквайки ново усещане за оптимизъм.

03.05.2024 10:30 2 мин. четене

Руснаците се връщат у дома, за да подхранят военната икономика на Путин

На фона на продължаващия конфликт, произтичащ от инвазията на Русия в Украйна, значителен брой руснаци, оценени на до един милион, потърсиха убежище в чужбина.

03.05.2024 9:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.