НАЧАЛО Други

Binance разглежда до 100 нови сделки по време на спада

юни 26, 2022 11:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance разглежда до 100 нови сделки по време на спада

Главният изпълнителен директор на Binance Чангпен Джао заяви, че най-голямата по обем криптоборса в момента търси сделки на криптопазара.

Джао каза пред Yahoo! Finance, че Binance в момента разглежда 50-100 криптосделки, като скоро ще бъдат обявени още.


“Всъщност ние виждаме много възможности на пазара. Затова увеличаваме наемането на служители, увеличаваме дейностите си [по сливане и придобиване], разглеждаме възможността за намаляване на таксите на нашите платформи, така че да улесним нашите потребители през този период.”


Главният изпълнителен директор каза, че някои сделки вече са сключени, без да бъдат оповестени.


„Вече сме направили доста от тях. По-малките от тях обикновено не обявяваме. Уважаваме аспектите на неприкосновеността на личния живот. По-големите обикновено обявяваме… Това, че някой не се появява в новините, не означава, че няма сделки.” 

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Най-богатият човек в крипто пространството коментира цената на Биткойн (BTC)

Джао каза, че не винаги обичат да обявяват участието си в даден проект, ако той е в състояние да се възстанови сам със заем или миноритарна инвестиция.

Главният изпълнителен директор също така каза, че според него трябва да има ясни регулаторни насоки за паричните резерви за различните видове предприятия в крипто пространството. Той също така смята, че трябва да има изисквания за „прозрачност и оповестяване„.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

„Играта е нагласена“, твърди Джералд Селенте

Рисковите активи реагираха положително на новините, че индексът на потребителските цени (CPI) за юли излезе по-благоприятен от очакваното.

август 12, 2022 20:24 1 мин. четене

76% от институционалните инвеститори очакват да използват крипто до 3 години

Нов доклад на Ripple, в който се разглежда какъв процент от финансовите институции се интересуват от използването на блокчейн за плащания, показва, че повече от три четвърти от тях планират да използват криптовалути до 2025 г.

август 12, 2022 18:21 1 мин. четене

Основателят на Huobi търси да продаде дяловете си в борсата

Според неотдавнашен доклад на Bloomberg основателят на Huobi Леон Ли в момента води преговори с няколко инвеститори за продажба на по-голямата част от дела си в крипто борсата Huobi на цена от близо $1 милиард.

август 12, 2022 17:02 1 мин. четене

Robinhood изправени пред дело за пазарна манипулация

Окръжният съдия на САЩ постанови, че Robinhood трябва да заведе съдебно дело, в което се оплаква от манипулиране на пазара във връзка с ралито на меме акциите, което се състоя миналата година.

август 12, 2022 15:33 1 мин. четене