Home

Интернет звездата Джейк Пол е загубил голяма част от парите си в крипто инвестиции

20.06.2022 10:30 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Интернет звездата Джейк Пол е загубил голяма част от парите си в крипто инвестиции

Логан Пол твърди, че брат му Джейк сега е "беден", след като е загубил част от богатството си, генерирано от боксовия ринг, след като е инвестирал в криптовалута, чиято стойност се е сринала значително тази седмица.

Звездата от YouTube стартира успешна боксова кариера, като спечели пет пъти като професионалист, включително в две изгодни победи над Тайрън Уудли. Пол беше обявен за един от най-печелившите спортисти през 2021 г., като досега е прибрал невероятните $40 милиона от мачовете си.

Братът на Пол – Логан, сега заяви, че брат му е спечелил около $40 милиона през миналата година от подвизите си по време на епизод от подкаста си Impaulsive. Съводещият Джордж Янко заяви: “Всичко върви доста добре, той спечели всяка своя битка“, а другият водещ Майк Майлак добави:

“Миналата година е спечелил около $40 милиона”.

Преди Логан бързо да отговори: “Да, той спечели $40 милиона миналата година. Няма значение, той ги е вложил всичките в криптовалута, сега е беден“. Според Celebrity Net Worth нетната стойност на Пол се оценява на около $60 милиона, след като от правенето на видеоклипове в YouTube се прехвърли на боксовата сцена като боец и промоутър.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Украйна влиза в Европейското Блокчейн Партньорство (EBP)

Криптовалутите са популярни сред знаменитостите, включително другата интернет знаменитост KSI, който също инвестира на пазара и понесе сериозни загуби. През последните месеци криптопазарът понесе огромен удар, като само през последните седмици флагманската криптовалута Биткойн (BTC) пробив под $18,000.

Това е най-ниската стойност на актива от декември 2020 г. насам и накара няколко високопоставени личности да загубят значителни части от инвестициите си. По-рано Пол твърдеше, че печалбите от боксовата му кариера на стойност $40 милиона са се удвоили, включително портфейла му от инвестиции и други бизнес начинания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

БРИКС: Какво може да спре Турция от присъединяване към съюза?

Турският външен министър Хакан Фидан заяви в сряда, че Анкара проучва алтернативни глобални съюзи, като все още се стреми към членство в ЕС.

22.09.2024 14:01 1мин. четене Kosta Gushterov

Про-крипто адвокат ще се изправи срещу Елизабет Уорън в ключов дебат за регулациите

Аԁвокатът на XRP Джон Дийтън, който си осигури номинацията на републиканците за сенаторското място в Масачузетс, ще се изправи срещу сенатора демократ Елизабет Уорън в дългоочакван дебат на 15 октомври 2024 г.

22.09.2024 13:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

SEC вероятно ще обжалва решението по делото с Ripple с наближаването на крайния срок

Напрежението около делото на Ripple срещу SEC се засилва, тъй като дискусиите за потенциално обжалване набират скорост.

22.09.2024 7:30 2мин. четене Alexander Zdravkov

Чарлз Хоскинсън критикува Тръмп и Харис по отношение на крипто политиките

Чарлз Хоскинсън, съосновател на Cardano и Етериум, изрази загриженост относно крипто политиките на бившия президент Доналд Тръмп и вицепрезидента Камала Харис.

21.09.2024 15:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.