НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Интернет звездата KSI е загубил $3 милиона от инвестицията си в Terra (LUNA)

МАЙ. 14, 2022 07:29 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Интернет звездата KSI е загубил $3 милиона от инвестицията си в Terra (LUNA)

Популярната британска интернет знаменитост KSI е един от по-знаменитите собственици на Terra (LUNA).

KSI обяви в своя YouTube канал на 11 май, че стойността на $2.8 милиона, които той е инвестирал в рухналата криптовалута на До Куон, Terra, е паднала до ново дъно от по-малко от $1,000 за един ден.


LUNA е криптовалута, която е разработена отчасти, за да позволи на алгоритмичната стабилна монета TerraUSD (UST), разработена от Terraform Labs, да запази фиксираната си стойност от $1 долар. 


Въпреки това, на 9 май UST загуби своята стабилност и оттогава продължава да спада, като сега възлиза на едва $0.38. Поради връзката между UST и LUNA, цената на LUNA падна от $62 на 9 май до едва $0.000138 към момента на публикуване.


KSI казва, че сега инвестицията му е безполезна


YouTube звездата, който има около 40 милиона последователи в двата си канала, влезе в своя фокусиран върху крипто профил в Twitter, за да обсъди някои от нещата, които научил от опита си с инвестицията в Terra.

ПРОЧЕТИ ОЩЕCryptoDnes представя първата си панелна дискусия!


"Току-що вложих $2.8 милиона в тази покупка на LUNA и тя сега струва по-малко от $50,000. Но това е добре, защото не съм мъртъв. Имам моето семейство, приятели и енергична работна етика, ха-ха”, сподели KSI.


Въпреки това той публикува актуализация за загубите му в LUNA, като показа, че неговите близо $3 милиона сега струват само няколкостотин долара.


Криптовалутата LUNA има безкрайно предлагане и в момента е подложена на изключителна хиперинфлация. Въпреки факта, че LUNA все още може да е привлекателна за малкото хора, които наричат ​​себе си „LUNAtics“ и вярват, че криптовалутата ще се завърне.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (1)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Cardano китовете изкупуват големи количества ADA

Скокът на облекчението беше предизвикан от комбинация от фактори, включително силни настроения заради свръхпродаването на пазара, което накара търговците да правят поръчки за покупка при силно намален...
МАЙ. 17, 2022 07:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Инвестицята на Binance в LUNA вече струва само $3,400

Борсата инвестира $3 милиона в екосистемата на Terra през 2018 г., като получи 15 милиона Luna токена. При пиковата цена на актива тази инвестиция е на стойност $1.6 милиарда, според Джао. Поради срив...
МАЙ. 16, 2022 16:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Съветник на Luna Foundation Guard даде информация за резервите на проекта

Тето сподели за това на 16-ти май, като каза, че е време да наруши мълчанието и да информира общността за стъпките, които скоро ще бъдат предприети. Той каза, че балансовите резерви на Luna Foundation...
МАЙ. 16, 2022 14:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Циркулиращото предлагане на Terra (LUNA) скочи с почти 2,000,000%

Докато ефектът от загубата на фиксацията на Terra USD (UST) към долара продължава да оказва своето влияние, циркулиращото количество LUNA на Terra нарасна с над 1.9 милиона процента през последните се...
МАЙ. 16, 2022 18:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света