НАЧАЛО Други

Nexo понижава лихвените проценти на кредитите си

27.10.2019 12:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Nexo понижава лихвените проценти на кредитите си

Nexo обяви, че е понижила лихвените проценти по своите незабавни крипто кредитни линии.

В прессъобщение, публикувано на 22-ри октомври, компанията обяви, че понижава лихвените проценти на своята услуга по кредитни линии, след като осигури дългосрочно икономично финансиране.

Платформата за незабавно кредитиране твърди, че сега те предлагат най-ниските лихви в екосистемата.


Съобщава се, че крипто-кредитните линии на Nexo започват от 5,9%, без минимални изисквания за изплащане и без кредитни проверки, налични в повече от 200 юрисдикции.


Платформата позволява на притежателите на цифрови активи да вземат заеми срещу кошница от цифрови валути като Биткойн (BTC), Етериум (ETH), XRP , Лайткойн (LTC) и други, без да губят притежание върху своите активи.


Платежната платформа съобщи през август, че е изплатила на своите притежатели на токени общо 2,409,574.87 долара дивиденти, достигайки годишна дивидентна доходност от 12,73%. 


С потребителска база от над 250,000, доходността на дивидента на Nexo е предполагаемо по-висока от всяка акция, изброена в пазарния индекс S&P 500.


През същия месец, Nexo пусна на пазара Mastercard кредитна карта, за която те твърдяха, че е първата карта в света, която дава възможност на потребителите да ‘харчат стойността на своята криптовалута, без всъщност да я изразходват’, по техни думи.


Конкурентът на Nexo, платформата за отпускане на криптовалути и заеми “Celsius Network”, набра 300 милиона долара депозити само за 12 месеца, и отчете над 2 милиарда долара за монетни кредити. 

Компанията сключи общо над 160,000 сделки със заеми с монети и разпредели над 3 милиона долара лихвени плащания. От Celsius Network” заявиха, че са се превърнали в най-бързо развиващата се платформа за кредитиране в света.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Основателят на Tron коментира бъдещето на изкуствения интелект и блокчейн

Основателят на Tron Джъстин Сън наскоро сподели своя оптимизъм за бъдещето на изкуствения интелект (AI) и блокчейн технологията.

09.05.2024 3:00 2 мин. четене

Apple може да е големия победител от втората вълна на AI – ето защо

Стив Айзман, известен с прогнозата си за финансовата криза от 2008 г., представена във филмът „The Big Short“, смята, че Apple е в добра позиция да се възползва от следващия етап на изкуствения интелект (AI), особено когато той еволюира в мобилните приложения.

09.05.2024 2:00 2 мин. четене

Милиардерът Стенли Дръкенмилър намалява значително инвестициите си в Nvidia

Стенли Дръкенмилър наскоро намали дела си в Nvidia не поради загуба на доверие в потенциала на компанията, а по-скоро като отражение на настоящите му резерви по отношение на инвестициите в изкуствен интелект (AI), които според него са станали прекалено ентусиазирани в краткосрочен план.

09.05.2024 0:00 1 мин. четене

Ark Invest на Кати Ууд продава акции на Coinbase на стойност $15 милиона

Ark Invest на Кати Ууд отново привлече вниманието с неотдавнашното си намаляване на притежанията си в акции на Coinbase, което предизвика спекулации за въздействието върху тяхната цена.

08.05.2024 23:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.