НАЧАЛО Други

$16 милиарда излизат от пазара

25.12.2018 11:38 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
$16 милиарда излизат от пазара

Общата пазарна капитализация е спаднала под 130 млрд. долара, като 16 милиарда излезнаха от пазара на Коледа.

Биткойн падна през своето ниво на подкрепа от $ 4,000 около полунощ UTC и се срина до $ 3,870 през следващия час.

С дневен връх от $ 4,270, слайдът е 10% загуба за BTC, поставяйки край на седмичното рали. По време на писане на статията, Биткойн е паднал до $ 3,800, което е зона на поддръжка.

След постигането на огромен напредък, Етериум започна да спада. Следвайки по-големия си брат, ETH загуби 13% през деня. XRP загуби само 9% през деня.

Алткойните са в червено по време на писане на статията, доста от тях с двуцифрени спадове. Биткойн Кеш с 25% загуба за деня, спадайки под $ 160. Bitcoin SV също отчита 17% спад, докато Tether се трупа пазарна капитализация.

Всички криптовалути в първите двадесет също направиха двуцифрени спадове. Най-големите спадове видяхме при Cardano , Neo и Binance Coin , които изтриха много от последните си постижения. Единствените два алткойна в зелено по време на писането бяха Populous и MCO.

11-процентната чистка е понижила общата пазарна капитализация до 128 млрд. долара. Над 16 милиарда долара са били дъмпнати през последните 24 часа, изтривайки всички печалби от събота насам.
https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Русия предполагаемо използва софтуера на Kaspersky във войната срещу Украйна

Доброволна група за събиране на разузнавателна информация, наречена InformNapalm, твърди, че AI софтуер, разработен от руската фирма за киберсигурност Kaspersky, е бил интегриран в руски дронове, използвани в конфликта с Украйна.

06.05.2024 5:00 2 мин. четене

Целта от 2% инфлация е критична за стабилизиране на американската икономика

Президентът на Федералния резерв на Ню Йорк Джон Уилямс подчерта значението на целта на централната банка на САЩ за инфлация от 2% за поддържане на ценовата стабилност и насърчаване на икономическия просперитет по време на скорошна конференция.

06.05.2024 4:00 2 мин. четене

Base е най-доброто решение от втори слой според директора на Coinbase

По време на разговора на 2 май 2024 г. за печалбите на Coinbase за първото тримесечие, главният изпълнителен директор Брайън Армстронг обяви, че Base се очертава като водещото решение от втори слой по обем на транзакциите.

06.05.2024 1:00 2 мин. четене

Използва ли Китай изкуствен интелект, за да манипулира мнението на хората?

Докладите сочат, че Китай използва тактики на когнитивната война, за да формира обществени убеждения и мнения, без да прибягва до пряка военна конфронтация.

06.05.2024 0:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.