Home

Анализатор от Real Vision разкри кой конкурент на Етериум може да реализира печалба и защо

12.10.2024 16:00 2мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Анализатор от Real Vision разкри кой конкурент на Етериум може да реализира печалба и защо

Джейми Коутс, главен крипто анализатор в Real Vision, смята, че водещ конкурент на Етериум (ETH), е на прага на значителен пробив.

Той подчерта, че броят на активните адреси на Solana е нараснал с 276% през последните три месеца, значително изпреварвайки ръста при другите платформи за смарт договори.

Анализаторът приписва това драматично увеличение, заедно с неотдавнашната корекция на цената на SOL, на обещаващи мрежови показатели, които предполагат, че криптовалутата е позиционирана за забележително възходящо движение.

Той описва настоящите пазарни условия като нещо подобно на „навита пружина, подготвена за пробив“.

В своя анализ Коутс предостави информация за дейностите по веригата в други големи платформи за смарт договори (SCP) през същия период:

  • Етериум: Таксите вероятно са достигнали дъното на цикъла, като са се увеличили със 77%, докато инерцията на цените остава слаба – с 21.9%.
  • TON: Активните адреси са се увеличили с 208%, като таксите са нараснали със 103%. Въпреки това, ръстът на цените от 26.1% изглежда приглушен, вероятно поради отпадането на проблема с участието на главния изпълнителен директор на Telegram.
  • SUI: Таксите са скочили с 236%, а адресите са се увеличили със 74.9%, което показва сериозна активност в мрежата.
  • TRON: Платформата превъзхожда по отношение на трансферите на стабилни монети, като таксите са се увеличили с 30.4% до $6.39 милиона на ден в 2.1 милиона активни адреса, което показва силна динамика.
  • NEAR: Макар че растежът леко се забави, монетата все още държи втората позиция по активни адреси, надхвърляйки 3 милиона.

Анализаторът също така припомни, че Stripe, голяма компания за плащания, обяви глобална поддръжка за разплащания в USDC в блокчейн на Етериум (ETH), Polygon (POL) и Solana. Той разглежда напредъка в решенията за плащания в крипто пространството като положителен знак за мрежите от първи слой.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Майкъл Сейлър разкри амбициозния план за бъдещето на MicroStrategy

В неотдавнашно интервю с анализаторите на Bernstein съоснователят и изпълнителен председател на MicroStrategy Майкъл Сейлър сподели малко повече информация за амбициозния план на компанията.

12.10.2024 18:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Трейдърът Кевин Свенсън разкри новата си прогноза за цената на Биткойн (BTC)

Крипто анализаторът и трейдър Кевин Свенсън сподели вижданията си за текущото състояние на Биткойн (BTC), тъй като той излиза от бичия модел на обръщане на тренда.

12.10.2024 17:05 1мин. четене Kosta Gushterov

QCP Capital посочиха цената, която Биткойн трябва да задържи, за да видим рали през Октомври

Анализаторите на QCP Capital продължават да се надяват на бичи рали през „Uptober“, като според тях то зависи от това дали Биткойн ще задържи важна подкрепа.

12.10.2024 14:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Директорът на JPMorgan отправи сериозно предупреждение за глобалната икономика

Главният изпълнителен директор на JPMorgan Джейми Даймън отправи сериозно предупреждение за надвисналата заплаха от глобална рецесия, въпреки че продължава да критикува Биткойн и други криптовалути.

12.10.2024 11:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.