Home

Jump Crypto предлага награда от $1 милион за откриване на грешка във Firedancer на Solana

08.07.2024 22:00 2мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Jump Crypto предлага награда от $1 милион за откриване на грешка във Firedancer на Solana

Jump Crypto, разработчикът на Firedancer, нов клиент за валидиране на Solana (SOL), въведе програма за възнаграждение за откриване на грешки в първоначалната версия.

Firedancer има за цел да повиши мрежовата устойчивост и сигурността на Solana, като я направи по-привлекателна опция за разработчиците и валидаторите.

Тази първа версия, Firedancer v0.1 (Frankendancer), ще бъде подложена под интензивен преглед на сигурността с награден фонд от $1 милиона, управляван от Immunefi.

Firedancer е предназначен за високоскоростни и сигурни операции в блокчейн. Проектът доказа способността си да обработва над един милион транзакции в секунда по време на демонстрацията на живо през 2022 г. Освен това Firedancer намалява рисковете, свързани с унифицираните системи.

Програмата за възнаграждение за грешки, която започва на 10 юли 2024 г., кани анализатори и разработчици в областта на сигурността да тестват Firedancer v0.1 за уязвимости. Управлявана от Immunefi, програмата предлага награди до $1 милион, като бъговете от най-висока степен на сериозност могат да получат максимални плащания. Участниците трябва да преминат през процедури за опознаване на потребителите (KYC), а Immunefi обещава да разглежда докладите за грешки в рамките на 24 часа в делнични дни. Програмата продължава шест седмици и приключва на 21 август 2024 г.

Според информацията техническият екип ще комуникира с потребителите и разработчиците чрез канала “firedancer-v0.1-boost” в Discord на Immunefi. Малко след пускането на наградата ще бъде организиран технически преглед на живо, за да се демонстрират функциите и възможностите на клиента.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Марк Кюбан критикува Гари Генслер и разкри защо SEC имат вина за срива на FTX и 3AC

Милиардерът и инвеститор, познат с участието си в телевизионното предаване “Shark Tank” Марк Кюбан критикува Гари Генслер, председател на SEC, за работата му по регулациите на криптовалутите.

06.10.2024 17:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Coinbase настоява съдът да преразгледа жалбата на борсата на фона на делото с Ripple

Последните актуализации разкриват, че Coinbase настоява пред съдия Катрин Полк Файла да преосмисли искането си за обжалване на временното решение.

06.10.2024 11:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Бумът на китайския фондов пазар създава главоболия за хедж фондовете

Квантовите хедж фондове се сблъскват със значителни предизвикателства поради исканията за допълнително обезпечение, предизвикани от значителния ръст на китайските акции, което се отразява особено на шорт позициите.

06.10.2024 9:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Виталик Бутерин с голямо дарение за защитата на Tornado Cash

Виталик Бутерин, съосновател на Етериум, нашумя със значителна крипто транзакция, включваща продажбата на различни меме монети и USDT, като ги преобразува в ETH.

06.10.2024 8:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.