Home

Jump Crypto предлага награда от $1 милион за откриване на грешка във Firedancer на Solana

08.07.2024 22:00 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Jump Crypto предлага награда от $1 милион за откриване на грешка във Firedancer на Solana

Jump Crypto, разработчикът на Firedancer, нов клиент за валидиране на Solana (SOL), въведе програма за възнаграждение за откриване на грешки в първоначалната версия.

Firedancer има за цел да повиши мрежовата устойчивост и сигурността на Solana, като я направи по-привлекателна опция за разработчиците и валидаторите.

Тази първа версия, Firedancer v0.1 (Frankendancer), ще бъде подложена под интензивен преглед на сигурността с награден фонд от $1 милиона, управляван от Immunefi.

Firedancer е предназначен за високоскоростни и сигурни операции в блокчейн. Проектът доказа способността си да обработва над един милион транзакции в секунда по време на демонстрацията на живо през 2022 г. Освен това Firedancer намалява рисковете, свързани с унифицираните системи.

Програмата за възнаграждение за грешки, която започва на 10 юли 2024 г., кани анализатори и разработчици в областта на сигурността да тестват Firedancer v0.1 за уязвимости. Управлявана от Immunefi, програмата предлага награди до $1 милион, като бъговете от най-висока степен на сериозност могат да получат максимални плащания. Участниците трябва да преминат през процедури за опознаване на потребителите (KYC), а Immunefi обещава да разглежда докладите за грешки в рамките на 24 часа в делнични дни. Програмата продължава шест седмици и приключва на 21 август 2024 г.

Според информацията техническият екип ще комуникира с потребителите и разработчиците чрез канала “firedancer-v0.1-boost” в Discord на Immunefi. Малко след пускането на наградата ще бъде организиран технически преглед на живо, за да се демонстрират функциите и възможностите на клиента.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Джъстин Сън реагира на твърденията за лонг позицията му в Биткойн

Джъстин Сън, основател на TRON (TRX) и главен съветник на Huobi, отговори на слуховете за инвестициите си в Биткойн в публикация в социалните мрежи.

12.07.2024 19:30 1мин. четене

Крипто търговията ще надхвърли $100 трилиона до края на годината според доклад

Глобалната търговия с криптовалути е на прага на значителен ръст, като прогнозите на CoinWire сочат, че до края на 2024 г. обемът на сектора ще надхвърли $108 трилиона.

12.07.2024 19:00 1мин. четене

БРИКС: Страни от съюза ще изпреварят икономиката на САЩ до 2075 г. според Goldman Sachs

Goldman Sachs прогнозира, че до 2075 г. членки на БРИКС ще притежават едни от най-големите икономики в света. 

12.07.2024 18:30 1мин. четене

Сенатори настояват за забрана на търговията с акции от членовете на Конгреса

Група двупартийни американски сенатори се застъпи за законодателство, което да попречи на членовете на Конгреса да търгуват с акции.

12.07.2024 17:00 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.