Home

Нов рекорд на дългосрочните притежатели на Етериум

20.06.2024 17:30 1мин. четене Alexander Stefanov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Нов рекорд на дългосрочните притежатели на Етериум

"HODL Waves" графиката на Етериум показва как разпределението на циркулиращото предлагане на ETH се променя с течение на времето, подчертавайки промените в инвестиционното поведение.

Има концентрация на Етериум токени, която се е задържала между една и три години, което предполага, че голяма част от закупените през 2021-2022 г. обеми все още се държат дългосрочно. Това са доста големи пропорции по отношение на общото предлагане.

Тази тенденция показва, че много инвеститори се доверяват на Етериум заради неговите перспективи и биха предпочели да запазят инвестициите си, отколкото да ги продадат в периоди на пазарна нестабилност. Един аспект, който също укрепва този модел, е спадът на цената на ETH токените, държани за по-малко от шест месеца.

От друга страна, има увеличение на обема на Етериум, съхраняван повече от седем години, отразявайки стабилни дългосрочни притежатели, които са оцелели през множество пазарни цикли.

Тази последователност, показана от дългосрочните инвеститори, илюстрира непоклатимата им вяра във фундаменталната стойност и бъдещия потенциал на втората най-голяма криптовалута по пазарна капитализация.

В заключение, графиката HODL Waves предоставя полезна информация за динамиката на Етериум като пазар, показващ нарастващ брой инвеститори, които продължават да избират дългосрочна стратегия за задържане на фона на променящите се пазарни условия.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Dogecoin е готов за ценови скок: Ключови индикатори сигнализират за бичи пробив

Според известен крипто трейдър ключови индикатори сочат, че Dogecoin (DOGE) може да бъде подготвен за ценови скок.

28.09.2024 12:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Почти всички airdrop токени се сриват малко след старта им

Неотдавнашен анализ на KeyRock разкрива, че близо 89% от токените, разпространени чрез airdrop събития губят стойност в рамките на 90 дни, като Етериум и Solana демонстрират по-добра устойчивост в сравнение с други мрежи.

28.09.2024 9:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Китовете трупат огромни количества XRP на фона на пазарния ръст

Напоследък крипто пазарът е във възход, като инвеститорите в XRP също очакват значително увеличение на цената.

28.09.2024 7:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Топ анализатор прогнозира значителни печалби за тези алткойни

Популярният експерт по криптовалути Sherpa изрази бичи настроения по отношение на токена Real World Asset (RWA) със средна капитализация, като същевременно сподели мнение за три други алткойна.

27.09.2024 22:00 1мин. четене Alexander Stefanov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.