Home

Дистанцира ли се Ripple от криптовалутата XPR?

07.06.2024 22:30 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Дистанцира ли се Ripple от криптовалутата XPR?

Главният технологичен директор на Ripple Дейвид Шварц наскоро се обърна към едно трайно погрешно схващане в крипто общността и го опроверга.

На фона на спекулациите, че Ripple може би се дистанцира от свързания с нея токен XRP, Шварц се намеси, за да изясни ситуацията.

Объркването произтичаше от настоящата биография на Шварц, която гласи:

„Когато един закъсал финансов стартъп се захваща с мрежа от корупция и предателство, за да донесе незабавни плащания на широката публика, той научава, че цената на нарушаването на статуквото е по-висока, в сравнение с тази, която някога е можел да си представи, което го принуждава да реши между своята визия и своето оцеляване.“

Това изказване подхрани слухове и спекулации, като някои го тълкуваха като сигнал, че Ripple може би се измества от XRP.

Един потребител на X интерпретира този пост, че Ripple трябва да „пожертва нещо в своята визия, за да осигури оцеляването си“. За да се противопостави на нарастващите спекулации, Шварц обясни контекста на поста си. Той подчерта, че изявлението не отразява никакви действителни събития, а вместо това е измислено представяне на хипотетичен филм. Шварц уточни, че описаните сценарии са чисто измислени и нямат никакво отношение към настоящите операции на Ripple или стратегическите решения по повод XRP.

„Това е просто фиктивен сюжет за измислен филм. Обстоятелствата, които са необходими, за да съвпаднат с реалността, все още не са се случили”, заяви Шварц, като подчерта, че биографичната му публикация за X не трябва да се възприема като индикация за плановете или действията на Ripple по отношение на XRP.

Уточнението на Шварц е важно, тъй като Ripple напредва с предстоящото пускане на стабилна монета. Въпреки слуховете няма признаци, че Ripple възнамерява да се откаже от XRP. Всъщност Ripple работи активно за повишаване на полезността и приемането на XRP Ledger чрез различни стратегически партньорства. Ripple остава посветена на мисията си да трансформира трансграничните плащания. Компанията продължава да участва в множество инициативи, насочени към подобряване на ефективността и обхвата на нейната блокчейн технология, като XRP играе ключова роля в много от тези усилия.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Топ американските банки бягат от този сектор на икономиката, за да се спасят от огромни загуби

Според нов доклад някои от най-големите американски банки тихомълком се освобождават от експозицията си към проблемния сектор на икономиката на САЩ.

30.06.2024 14:00 2мин. четене

Крипто банкоматите по света са на почти рекордно ниво

Броят на инсталираните банкомати за криптовалути (криптомати) в света се е увеличил със 17.8% до 38,279 през изминалата година, като се доближава до рекорда от 39,541, поставен през декември 2022 г.

30.06.2024 13:00 1мин. четене

Директор на Ripple обяви подкрепата си за Consensys на фона на делото на SEC

В юридическа конфронтация главният технологичен директор (CTO) на Ripple Дейвид Шварц индиректно изрази подкрепата си за Consensys Software Inc. след съдебното дело, заведено от Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) срещу компанията. SEC твърди, че Consensys е работила като нерегистриран брокер.

30.06.2024 12:00 2мин. четене

Как би се отразила победата на Доналд Тръмп на американските пазари?

Анализаторите на JPMorgan изразиха загриженост относно потенциалното инфлационно въздействие при победа на Доналд Тръмп на предстоящите президентски избори, като заявиха, че пазарите все още не са отчели адекватно свързаните с това рискове.

30.06.2024 10:30 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.