Home

Блокчейнът на Blast достигна шеста позиция в класацията на DeFi мрежите

24.05.2024 18:30 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Блокчейнът на Blast достигна шеста позиция в класацията на DeFi мрежите

В новаторско развитие в рамките на Web3 екосистемата, Blast, блокчейн от втори слой на Етериум, си осигури шесто място по обща заключена стойност (TVL) сред всички блокчейни.

Това постижение, надминаващо мрежата Base на Coinbase, Cardano, Sui и Polygon, подчертава бързия растеж на Blast и нарастващото значение в пейзажа на децентрализираните финанси (DeFi).

Възходът на Blast привлече вниманието на DeFi общността, позиционирайки се до големи играчи като Етериум, Tron и Solana.

Това забележително изкачване подчертава потенциала на Blast да революционизира индустрията и да стимулира иновациите в блокчейн технологията.

Трябва да се отбележи, че TVL на Blast отбеляза значителен скок, отразяващ неговите подобрени характеристики за сигурност и ликвидност, които привлякоха нарастваща потребителска база.

Освен това се очаква предстоящо надграждане за поддръжка на “spots” (бинарни големи обекти) да подобри допълнително възможностите на Blast, сигнализирайки неговия ангажимент за непрекъснато подобрение и иновации.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Блокчейн Новини

Chainlink в момента е най-разработвания ERC-20 проект

Chainlink (LINK) оглавява списъка на ERC-20 проектите по скорошна активност на разработки, според нови данни от платформата за крипто анализи Santiment.

30.06.2024 10:00 1мин. четене

Блокчейн проектът Aptos си партнира с Alibaba за развитието на Web3 в Азия

Web3 eкосистемата в Азия е на ръба на значителен напредък благодарение на съвместните усилия на фондация Aptos и Alibaba Cloud с пускането на Alcove, което бележи ключов момент в регионалното развитие на блокчейн.

30.06.2024 8:00 2мин. четене

Cardano разкри ново партньорство разширяване на функции на блокчейна

Cardano си партнира с World Mobile, за да интегрира рамката “партньорски вериги”, целяща да свърже милиарди несвързани субекти по света.

29.06.2024 10:30 1мин. четене

Kaspa стартира нов стандарт за токени – цената на криптовалутата реагира положително

Алткойнът Kaspa (KAS) се противопостави на тенденцията на мудния крипто пазар, като нарасна с 25% тази седмица, преди да бъде пуснат важен протокол.

29.06.2024 6:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.