Home

Binance с важно съобщение за потребителите на BNB Beacon Chain

15.05.2024 22:30 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance с важно съобщение за потребителите на BNB Beacon Chain

Binance разкри планове за постепенно премахване на BNB Beacon Chain (BEP2), като процесът на преход трябва да започне днес, 15 май.

Този ход, обявен по-рано от екипа на проекта през януари 2024 г., ще доведе до мигриране на активи от BNB Beacon Chain (BEP2) към BNB Smart Chain (BSC) през следващите няколко седмици, като завършването е планирано за юни 2024 г.

За да улесни прехода, Binance спря обработката на заявки за депозит за всички токени BEP2 (с изключение на токени, обвързани с Binance BEP2) на 15 май 2024 г., в 15:00 ч. (българско време).

Потребителите се съветват да депозират обвързани с Binance BEP2 токени в своите акаунти в Binance преди залеза на мрежата през юни 2024 г., за да избегнат потенциални загуби.

Полагат се усилия за обвързване на всички BEP2 и BEP8 активи към BNB Smart Chain (BSC), което позволява теглене между веригите.

Потребителите обаче, които не успеят да свържат своите BEP2 токени към мрежата BEP20 преди крайния срок, може да рискуват да загубят достъп до своите активи.

За да подпомогне извличането на активи, през юни ще бъде пуснато приложение за мигриране на CLI токен, което ще бележи решаващ крайъгълен камък в процеса на прехода.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Блокчейн Новини

Топ японски банки тестват трансграничните преводи на стабилни монети

Най-големите японски банки – MUFG, SMBC и Mizuho – се подготвят да тестват платформа за трансграничен трансфер на стабилни монети, за да ускорят международните плащания за бизнеса.

06.09.2024 19:30 1мин. четене

Synthetix разработва собствен блокчейн в екосистемата на Optimism

DeFi протоколът Synthetix е на път да пусне новата си верига за приложения SNAXchain в рамките на Optimism Superchain.

05.09.2024 21:00 1мин. четене

Крипто следовател даде оценка на голяма част от блокчейн тракерите

На 5 септември крипто следователят ZachXBT изрази недоволството си относно качеството на блок тракерите за различни блокчейн вериги от първи слой.

05.09.2024 15:00 2мин. четене

Samsung инвестира в Startale Labs на фона на Web3 експанзията

Samsung Next, инвестиционният клон на Samsung, нашумя с инвестицията си в Startale Labs, водеща компания в Web3 сферата.

04.09.2024 15:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.