НАЧАЛО Други

Какви криптовалути притежава Доналд Тръмп?

21.04.2024 9:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Какви криптовалути притежава Доналд Тръмп?

Доналд Тръмп, известен със своите бизнес, политически и юридически начинания, е изградил крипто портфейл за няколко милиона долара, като е продал някои от своите токени с цел печалба.

Най-голямата позиция в портфолиото на Тръмп е MAGA Coin (TRUMP), мемори монета, създадена миналото лято. При стартирането ѝ основателите изпратиха 580,000 токена на адреса на портфейла на Тръмп.

Първоначално оценена на по-малко от $0.01, TRUMP достигна до $11.56 през март, оценявайки токените на Тръмп на над $6.7 милиона. Оттогава стойността е спаднала до около $3 милиона.

Втората по големина позиция е в Етериум (ETH) и Wrapped ETH (wETH). Общо Тръмп притежава около 800 ETH и WETH на стойност приблизително $2.5 милиона, получени предимно от NFT колекцията Trump Digital Trading Cards (NFT). В края на 2023 г. Тръмп продаде 1м075 ETH, като генерира печалба от около $2.4 милиона.

Заедно ETH, WETH и TRUMP възлизат на $5.4 милиона от портфейла на Тръмп на стойност $5.7 милиона. Тръмп притежава и над 60 други токена.

Следващият значителен дял на Тръмп е CONAN, меме монета, кръстена на кучето от специалните сили. Създателите изпратиха 20 милиарда токена CONAN в портфейла на Тръмп, когато проектът стартира през февруари, като към момента на стартирането те струваха $40,000, но поскъпнаха до над $300,000.

Макар и до голяма степен останал незабелязан, портфейлът на Тръмп е една от по-особените истории в криптовалутите, която дава известна представа за крипто общността и финансовото състояние на Тръмп. .

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Криптовалутите никога няма да заменят долара според експерти

Тъй като икономиката на САЩ показва признаци на влошаване с нарастващи показатели за дълга, щатският долар е изправен пред сериозни предизвикателства.

18.05.2024 18:00 2 мин. четене

БРИКС: Русия и Китай са готови заедно да се противопоставят на САЩ

На фона на ескалиращото напрежение в световен мащаб Русия и Китай укрепват съюза си, представяйки единен фронт срещу политиките на САЩ.

18.05.2024 16:00 2 мин. четене

Ето коя криптовалута използват американските банки за токенизация

Depository Trust and Clearing Corporation (DTCC), известна като най-голямата система за сетълмент в света, си партнира с блокчейнът, предоставящ оракулски услуги – Chainlink (LINK), за да завърши пилотна програма, включваща няколко големи банкови институции в САЩ.

18.05.2024 15:00 1 мин. четене

ООН прогнозира подобряване на световната икономика

В четвъртък Организацията на обединените нации (ООН) съобщи за подобрени перспективи за световната икономика в сравнение с предишната си прогноза от януари.

18.05.2024 13:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.