НАЧАЛО Алткойни

Цената на меме криптовалута се изстреля нагоре след публикация на Илон Мъск

19.03.2024 6:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цената на меме криптовалута се изстреля нагоре след публикация на Илон Мъск

В неотдавнашен случай, приблизително Мъск сподели публикация в чест на Деня на Свети Патрик, включващ изображение на три кучета, украсени с шапки.

Приблизително 20 часа след публикацията цената на криптовалута dogwifhat (WIF), базирана на блокчейна Solana (SOL), се повиши с близо 30%.

По-конкретно, цената на dogwifhat се повиши от $2.54 до $3.23  след публикацията на Мъск в социалните мрежи, демонстрирайки значителното влияние, което той оказва върху дигиталните активи, възприемани като бичи намек от крипто общността. Този феномен е наблюдаван и преди с постове на Мъск, които привидно се отнасят до криптовалути като Dogecoin (DOGE) или Биткойн (BTC).

Понастоящем цената на монетата Dogwifhat отразява 29% увеличение през последните 24 часа, 46% печалба през предходните седем дни и впечатляващо 665% рали в месечен план.

Освен това заслужава да се отбележи, че усъвършенстваните алгоритми за изкуствен интелект (AI) и машинно обучение прогнозират цената на dogwifhat да достигне $5.1 до края на март, което показва потенциално увеличение от приблизително 57.9% от настоящата стойност към момента на писане на статията.

В заключение, бичият импулс на WIF може да се запази, в зависимост от способността му да поддържа вълнението, породено от ангажираността на Мъск в социалните медии, както и от по-широкия ентусиазъм около меме монетите в блокчейна на Solana и пазара на криптовалути като цяло.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Тази криптовалута скочи с над 40% след съобщение за нова актуализация

Алткойн, свързан с ориентиран към сигурността крипто портфейл, значително надмина по-широкия пазар на дигитални активи, като тази седмица се повиши с над 40%.

19.05.2024 10:00 1 мин. четене

Ето в кои алткойни са инвестирали Binance, но още не са добавени към борсата

Binance Labs, инвестиционното подразделение на Binance, най-голямата борса за криптовалути в световен мащаб, инвестира активно в множество алткойн проекти.

19.05.2024 9:30 1 мин. четене

Ripple с блестящи резултати за първото тримесечие – какво да оакваме от XRP?

Въпреки изправените пред правни предизвикателства, Ripple постигна значителен растеж през първото тримесечие на 2024 г., достигайки множество важни етапи.

19.05.2024 6:30 2 мин. четене

50% от притежателите на Cardano скоро може да са на печалба – ето защо

Cardano (ADA) наскоро се очерта като един от най-добре представящите се активи на пазара на криптовалутите.

19.05.2024 6:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.