НАЧАЛО Биткойн

Купувайте Биткойн, цената ще се изстреля до $300,000 – Робърт Кийосаки

17.03.2024 7:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Купувайте Биткойн, цената ще се изстреля до $300,000 – Робърт Кийосаки

Авторът на бестселъра за лични финанси "Богат татко, беден татко" направи оптимистична прогноза за бъдещото развитие на Биткойн.

Робърт Кийосаки очаква значителен скок в стойността на Биткойн, като прогнозира, че той ще достигне шестцифрена стойност в рамките на няколко месеца.

В неотдавнашния си коментар Кийосаки подчертава, че е необходимо спешно да се използва възможността, предоставена от възходящия импулс на Биткойн. Той се застъпва за предприемане на действия, дори ако това означава да се започне със скромна инвестиция от $500, като подчертава очакванията си Биткойн да нарасне до $300,000 до края на годината.

Кийосаки обяснява потенциала на Биткойн с ограниченото му предлагане – характеристика, която го отличава от традиционните активи като златото и среброто. За разлика от тези стоки, при които повишените цени често водят до увеличаване на производството, ограниченото предлагане на Биткойн от 21 милиона гарантира недостиг, независимо от траекторията на цените му – характеристика, която Кийосаки намира за особено привлекателна.

Изразявайки загриженост за предстоящ икономически спад, Кийосаки посочва разрастващата се дългова криза в САЩ като предвестник на финансова нестабилност. Той предлага да се предпазим от пазарната нестабилност, като диверсифицираме инвестициите си в материални активи като злато, сребро и в дигитални активи като Биткойн, които според него са по-сигурно убежище по време на икономически сътресения.

В светлината на нарастващите нива на задлъжнялост и несигурното състояние на икономиката Кийосаки призовава хората да се подготвят за потенциални сътресения, като подсилят портфейлите си с активи, устойчиви на ефектите на инфлацията и пазарните спадове. Той подчертава значението на проактивните мерки, като съветва инвеститорите да дадат предимство на материалните активи пред традиционните ценни книжа в очакване на това, което той възприема като предстоящо разплащане на финансовите пазари.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Ето кога може да очакваме Биткойн да достигне своето дъно

Бенджамин Коуен, познат крипто анализатор сподели своята гледна точка за това кога Bitcoin (BTC) може да достигне дъното си, тъй като дигиталния актив остава на ниво около $63,000.

10.05.2024 16:30 1 мин. четене

Биткойн и два алткойна готови да се изстрелят според крипто експерт

Крипто търговец, познат в X (Twitter) като Inmortal, е бичи настроен към Биткойн (BTC) и два алткойн проекта, като прогнозира значителни печалби занапред.

10.05.2024 14:30 1 мин. четене

Бомбастична прогноза за цената на Биткойн от Джак Дорси

Джак Дорси, съосновател на Twitter (X) и американски интернет предприемач, наскоро изрази оптимистични нагласи за Биткойн, като прогнозира, че цената му може да нарасне до $1 милион или повече до 2030 г.

10.05.2024 13:00 1 мин. четене

Американският хедж фонд Alternative Strategies държи близо $30 милиона в Биткойн ETF на BlackRock

Разкриването на значителна инвестиция от страна на CTC Alternative Strategies Ltd. в iShares BTC Trust (IBIT) на BlackRock отрази по-широка тенденция, при която традиционните финансови институции все повече включват криптовалути, по-специално Биткойн, в своите стратегии за управление на активи.

10.05.2024 11:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.