НАЧАЛО Алткойни

75% от инвеститорите в Shiba Inu държат токените си повече от година

18.04.2024 14:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
75% от инвеститорите в Shiba Inu държат токените си повече от година

Впечатляващите 75 % от притежателите на Shiba Inu (SHIB) токени са демонстрирали своята лоялност, като са запазили инвестициите си в продължение на повече от една година.

Този продължителен период на държане отразява увереността на инвеститорите в дългосрочния потенциал на токена и означава промяна в криптовалутната общност към приоритизиране на трайните печалби пред незабавните.

Според данни от IntoTheBlock средната продължителност на притежание на Shiba Inu токени се простира до приблизително две години, което подчертава непоколебимата ангажираност на инвеститорите към меме монетата въпреки волатилния характер на пазара. Макар да изпитва значителни колебания, цената на SHIB се е повишила с над 92% през последната година, въпреки че все още остава с около 70% под най-високата си стойност за всички времена.

Въпреки това, не всички притежатели в момента са доволни, тъй като само 58% от тях са на печалба въз основа на текущите пазарни цени. Въпреки това значителен брой инвеститори в Shiba Inu изглежда са склонни да запазят своите дялове, вероятно в очакване на бъдещо поскъпване.

Освен това се наблюдава значимо увеличение на изгарянето на SHIB токени, като Shibburn отчита около 25% увеличение на дневния процент на изгаряне.

През изминалата седмица са изгорени зашеметяващите 798.31 милиона SHIB, което представлява съществено увеличение от 290%. Това стратегическо намаляване на предлагането има за цел да подсили пазарната стойност на токена, като потенциално положи основите на бъдещ растеж.

Въпреки тези положителни развития, пазарното представяне на Shiba Inu показа известна слабост, като цената се срина с над 50% след достигането на връх на 5 март. Понастоящем токенът се търгува на цена от $0.0000217 и продължава да се сблъсква с предизвикателства на фона на пазарните колебания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Защо цената на Етериум продължава да върви нагоре днес?

Етериум се възстанови изненадващо, като през последните 24 часа отбеляза скок от 22%, с което стойността му достигна най-високата си стойност за месеца.

21.05.2024 17:30 1 мин. четене

Алткойните в мрежата на Етериум се изстреляха нагоре – какво следва

През последните 24 часа цената на Етериум (ETH) се повиши с впечатляващите 20% благодарение на новината, че вероятността за одобрение на спот ETH ETF се е увеличила драстично от 25% миналата седмица до 75%.

21.05.2024 16:15 2 мин. четене

БРИКС може да се забави с плановете си за нова валута след смърта на президента на Иран

Президентът на Иран Ебрахим Раиси трагично загина при катастрофа с хеликоптер в неделя, отбелязвайки значителна загуба за Иран и неговите глобални отношения.

21.05.2024 11:30 2 мин. четене

Ако бяхте инвестирали 300 лева в Етериум преди 5 години, колко щяхте да имате сега?

Цената на Етериум е изпитвала значителна волатилност през годините, но дългосрочните инвеститори като цяло са регистрирали сериозни печалби.

21.05.2024 9:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.