НАЧАЛО Други

690% ръст в продажбите на NFT колекцията CryptoDickbutts

август 8, 2022 13:48 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
690% ръст в продажбите на NFT колекцията CryptoDickbutts

Минималната цена на CryptoDickbutts от третата серия се повиши, тъй като видни влиятелни личности се похвалиха със своите DickButt чанти и похвалиха общността на CDB.

Цената на CryptoDickbutts нарасна значително в неделя, задминавайки няколко други забележителни NFT колекции при повишен обем.

Дневният обем на търговията с базираните на Етериум NFT в OpenSea се е увеличил с 690% към момента на писане на статията до 290 ETH (приблизително $495,000), което катапултира Dickbutts до позиция №6 за деня, над утвърдени проекти като Goblintown, Cool Cats и Art Blocks. Обемът се е увеличил със 135% през последната седмица.

Какво представлява NFT колекцията CryptoDickbutts

Създадени от художника на комикси Кей Си Грийн през 2006 г., Dickbutts стават разпознаваема част от интернет културата, тъй като години наред са споделяни в безброй мемета в социални платформи като Reddit. През март 2021 г. стартира колекция от 161 NFT на Етериум, по-късно наречена колекция OG, която беше последвана от Серия 3 от 5,200 NFT през август миналата година.

Най-евтиният CryptoDickbutt от Серия 3 в момента се продава за 3 ETH или малко над $5,100 към момента на писане на статията, което е с 31% повече през последните 24 часа. Това е най-високата цена на долната граница на CDB някога – тя се е повишила със 163% през последния месец.

Той все още се намира на 34 позиция в класацията на NFT проектите по отношение на минималната цена, според NFT Price Floor. Но постоянното покачване на CryptoDickbutts отразява основния ентусиазъм, подкрепящ общността, и продължаващото търсене, задвижвано отчасти от меме културата. Докато някои NFT проекти избледняват от популярност толкова бързо, колкото започват да се превръщат в трендове, CryptoDickbutts се оказа устойчив по отношение на интереса.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн може да се изстреля след сделката на Coinbase с Blackrock


Проектът няма определена пътна карта и се управлява от CryptoDickbutt DAO, в която участват известни имена като Стив Аоки, Blondish и ProbCause.

Мелтъм Демирърс за меме колекцията

Не е ясно точно защо цената се повишава толкова днес, но размахването на знамето от Мелтъм Демирърс, главен стратегически директор на CoinShares и виден биткойнър с четвърт милион последователи, може да е било искрата. В неделя Демирърс организира “спешно” събиране в Twitter Spaces, за да разкаже за “пророчеството и епичния взрив“.

В Twitter Spaces Демирърс заяви:

Общността Dickbutt винаги е била за едно и също нещо и това е универсалната истина, че едно D е равно на едно B… Също така смятам, че коментирането на цените поразява от общата цел тук. Dickbutts не са за инвестиране. Dickbutts са култура.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Броят на компаниите със заявления за спот Етериум ETF не спира да расте

Съобщава се, че Invesco и Galaxy Digital са в процес на подаване на заявление за спот Етериум (ETH) борсово търгуван фонд (ETF).

септември 30, 2023 18:00 2 мин. четене

Илон Мъск и неговата война срещу правителствените регулации

Илон Мъск сподели постоянното си разочарование от правителствените разпоредби, сравнявайки ги с безброй ограничителни въжета, които постепенно намаляват свободата.

септември 30, 2023 16:00 2 мин. четене

Дългът на САЩ се превръща в прекалено голям проблем

В началото на 90-те години на ХХ век доходността на облигациите в Америка се повиши поради бюджетния дефицит по време на управлението на президента Джордж Буш. 

септември 30, 2023 15:05 2 мин. четене

Цените на руския петрол продължават да скачат – санкциите на Запада вече не действат

Министърът на финансите на САЩ, Джанет Йелън заяви, че неотдавнашните пазарни цени на руския петрол сочат, че ограниченията на цените, въведени от Групата на седемте, вече не действат според очакванията – това е първото й публично признание за предизвикателствата пред програмата.

септември 30, 2023 12:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.