НАЧАЛО Алткойни

5 криптовалути под $1, които си заслужава да следите през следващата седмица

август 13, 2023 8:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
5 криптовалути под $1, които си заслужава да следите през следващата седмица

При пазар с повече от 1.8 милиона криптовалути, за крипто инвеститорите въобще не е лесно да изберат върху кой проект да се съсредоточат.

Като се има предвид това, беше съставен подбор от пет интригуващи криптовалути, които в момента се търгуват на цена под $1 за токен към 12 август. 

Шиба ину (SHIB)

Данни от The Coin Perspective сочат, че ако Шиба Ину достигне пазарната капитализация на Dogecoin от $10.6 милиарда, стойността на 1 SHIB потенциално може да достигне $0.000011. Тази прогноза предполага 45% увеличение в сравнение с текущите цени, базирано на напълно разводнената пазарна капитализация на SHIB от $10.2 милиарда. 

Тази оценка е в съответствие с предстоящото пускане на Shibarium, блокчейн от втори слой (L2), предназначен за Етериум в рамките на екосистемата на Шиба Ину. 

Shibarium ще включва децентрализирана борса (DEX), метавселена и блокчейн игри като Shiba Eternity. Към момента на писане на статията SHIB се търгува на цена от $0,00001057, като регистрира ръст от 4.5% през последните 24 часа и 6.5% през последните 7 дни.

XRP (XRP)

Според Майкъл ван де Поуп, главен изпълнителен директор и основател на MN Trading, се очаква удобна точка за влизане в XRP (XRP). Той предположи, че XRP е готова за положително представяне в близко бъдеще. 

Неотдавнашните актуализации, свързани със съдебното дело Ripple срещу SEC, могат да окажат влияние върху тази точка на влизане, особено в светлината на последните изявления на американските власти. 

Понастоящем XRP се търгува на цена от $0.63. През последните 24 часа тя отбеляза скромно увеличение от 0.3%, докато 7-дневната времева рамка показва отново ръст от 1.5%. 

Забележително е, че от 9 август Ripple е официален член на “работната група за оперативна съвместимост и разширяване на трансграничните плащания” на Банката за международни разплащания.

Cardano (ADA)

Cardano (ADA) се радва на все по-голям интерес от страна на инвеститорите в сектора на децентрализираните финанси (DeFi), за което свидетелства нарастващата обща заключена стойност (TVL) в рамките на екосистемата Cardano. Този TVL наскоро достигна исторически максимум от 600 милиона ADA, разпределени в 24 DeFi протокола. 

От Messari съобщиха също така за повишена активност през второто тримесечие на 2023 г., което го прави най-успешният период за Cardano в сравнение с предходното тримесечие (QoQ).Основните акценти от доклада включват последователно увеличаване на среднодневните транзакции на DApp и 49.0% ръст на активността на Dapp през второто тримесечие спрямо предходното. 

Освен това протоколите, създадени през последните шест месеца, съставляват 47.4% от доминиращата роля на TVL през тримесечие. Понастоящем ADA се търгува на цена от $0.29, което отразява 0.3% загуба през последните 24 часа и 0.6% ръст в 7-дневна времева рамка.

Arkham (ARKM)

Потенциалът за растеж на платформата може да допринесе за повишено търсене на токена ARKM, който служи както като вътрешно средство за обмен на награди, така и като управленски токен, позволяващ на потребителите да участват пряко в бъдещите начинания на платформата. 

Към момента ARKM се търгува на цена от $0.433, което показва 4.5% ръст през последните 24 часа.

Nano (XNO)

Крипто техническият анализатор, познат като “Cryptollica” в Twitter (X) идентифицира обратен модел на глава и рамене на графиката на XNO/USDT, което предполага потенциално обръщане на тренда през следващите дни. 

Подобни модели са се появявали в миналото, преди Nano (XNO) да преживее рязък скок към локалния връх между $17 и $18 през 2021 г., както посочи анализаторът. последната актуализация на протокола (v25) подобри производителността на мрежата и нейната устойчивост срещу спам транзакции. 

Понастоящем XNO се търгува на цена от $0,657, отбелязвайки загуба от 0.7% през последните 24 часа и спад от 1% през последните 7 дни.

WallStreetMemes (WSM)

WSM е относително нова криптовалута, за която има големи очаквания и е на път да постигне изключителни резултати. Предишният успех на създателите на $WSM с колекцията Wall St Bulls NFT поражда интерес и води до високи очаквания за новата меме звезда в крипто пространството.

Предварителната продажба на WallStreetMemes събра над $25 милиона като тя ще приключи на 27 септември.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Могат ли тези две пренебрегвани криптовалути да постигнат 100% увеличение на стойността?

Според експертите VC Spectra и Curve DAO са сред най-мощните скрити скъпоценни камъни на крипто пазара. Могат ли SPCT и CRV да нараснат със 100% през 2023 г.?

септември 30, 2023 9:05 4 мин. четене

Биткойн: Ето кога може да се очаква сериозен отскок според Santiment

Потенциалният ръст на водещата криптовалута зависи от следващото движение на значим макропоказател, според платформата за анализи Santiment.

септември 30, 2023 4:00 1 мин. четене

VeChain и Casper се надяват на отскок на пазара, докато инвеститорите се насочват към Shiba Budz

Крипто пазарът е изправен пред волатилност и несигурност, но има надежди за възстановяване. VeChain (VET) и Casper (CSPR), два известни проекта, се радват на оптимизъм от страна на инвеститорите.

септември 29, 2023 20:00 3 мин. четене

Най-добрите инвестиции за уикенда? Pepe (PEPE), XRP и Bitcoin Minetrix (BTCMTX)

Когато става дума за крипто инвестиции, винаги трябва да сме наясно, че потенциалът на различните проекти се развива по различно време, затова и трябва да уцелите момента.

септември 29, 2023 19:19 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.