НАЧАЛО Алткойни

4 криптовалути, с които трябва да внимавате през тази седмица

септември 4, 2023 20:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
4 криптовалути, с които трябва да внимавате през тази седмица

Пазарът на криптовалути остава неспокоен, белязан от несигурност, тъй като повечето дигитални активи показват повишена волатилност.

Всъщност пазарът с нетърпение очаква значителен катализатор, който потенциално може да запали ценови импулс през следващите дни.

На фона на трайно мечите пазарни условия долу може да видите списък на 4 криптовалути, от които да се пазите през предстоящата седмица. Тези активи се характеризират с повишена волатилност и разколебани фундаментални показатели.

Kadena (KDA)

Kadena (KDA), блокчейн, който съчетава консенсусния механизъм на Биткойн (BTC), познат като доказателство за работа (PoW), за да създаде мащабируем вариант на Биткойн, се бори да запази скорошните си печалби.

Към края на август KDA преживя рали, дължащо се на повишената покупателна активност, предизвикана от новината за подкрепата на Ledger за токена, което позволи на потребителите да преместят монетите си от борсите.

Въпреки това възникнаха въпроси относно относително по-бавния растеж на Kadena в сравнение с други крипто проекти като Етериум (ETH). Забележително е, че мрежата се фокусира върху институционални транзакции и банкиране, използвайки своя енергийно ефективен модел на доказателство за работа. Въпреки положителното развитие, KDA остава волатилна. 

По последни данни, извлечени на 4 септември KDA се оценява на $0.44, като седмичните загуби надхвърлят 9%.

Helium (HNT)

HNT, родният токен на мрежата Helium, демонстрира повишена волатилност през последния месец, заличавайки печалбите, с които достигна исторически връх в края на 2022 г. Първоначално считано за обещаващо начинание в криптовалутната индустрия, създаването на Helium имаше за цел да създаде безжична мрежа, базирана на блокчейн, за IoT устройства като чипове за проследяване и сензори.

Забележително е, че мрежата инициира значителни развития, които биха могли да повлияят на стойността на HNT. Август започна със силна нотка за токена с новините за листването му в Coinbase и приемането му в мрежата Solana (SOL), като и двете допринесоха за укрепването на екосистемата на Helium. 

Въпреки тези благоприятни развития обаче HNT се бори да запази печалбите си, като през последните седмици изпитва повишена волатилност.

Освен това продължават да съществуват опасения относно управлението на мрежата, произтичащи от първоначално разследване, според което вътрешни лица от Helium са трупали богатство за сметка на общността.

Към момента на изготвяне на статията HNT се търгуваше на цена от $1.52, като за последните седем дни се е коригирала с над 7%. 

Floki (FLOKI)

Floki (FLOKI) претърпя значителен спад в позицията си на фона на продължаващите мечи пазарни условия, като през последните 30 дни стойността на токена спадна с повече от 20%. 

Въпреки неотдавнашните партньорства, включително това с BitGo, повечето инвеститори на Floki в момента търпят загуби, тъй като меме криптовалута се бори с пазарния спад.

Тази корекция допринася за въпросите, отправени към Floki и други меме монети поради възприеманата от тях липса на полезност. Освен това Floki е изправена пред несигурно бъдеще, повлияно от различни фактори, включително общите пазарни нагласи. 

Към момента на писане на статията Floki се оценява на $0.000016, което отразява седмични загуби от приблизително 4%.

GMX (GMX)

Цената на GMX (GMX) последователно намалява, заличавайки предишните печалби. GMX е замислена като криптовалута, пригодена за ефективни трансфери на стойност, особено в рамките на мрежата Етериум. Понастоящем изглежда, че на GMX липсват съществени фундаменти, които биха могли да предизвикат покачване на цената през следващата седмица. 

Като се има предвид преобладаващата пазарна депресия, би било разумно да се прояви предпазливост, когато се обмисля инвестиция в GMX, тъй като съществуващите условия могат да се отразят неблагоприятно на стойността на токена. 

Към момента на изготвяне на статията GMX се търгува за $32, което отразява корекция от над 9% през последните седем дни.

Важно е да се признае, че макар споменатите криптовалути да са показали повишена волатилност, крипто пазарът е известен с бързите си колебания и обстоятелствата могат да се променят бързо.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Анализатор споделя прогнозата си за 3 алткойна, позиционирани за възход

Познат под псевдонима “Altcoin Sherpa”, крипто анализатор сподели, че Worldcoin (WLD) може да претърпи увеличение с над 11% спрямо настоящата си оценка.

септември 30, 2023 10:00 1 мин. четене

Могат ли тези две пренебрегвани криптовалути да постигнат 100% увеличение на стойността?

Според експертите VC Spectra и Curve DAO са сред най-мощните скрити скъпоценни камъни на крипто пазара. Могат ли SPCT и CRV да нараснат със 100% през 2023 г.?

септември 30, 2023 9:05 4 мин. четене

Биткойн: Ето кога може да се очаква сериозен отскок според Santiment

Потенциалният ръст на водещата криптовалута зависи от следващото движение на значим макропоказател, според платформата за анализи Santiment.

септември 30, 2023 4:00 1 мин. четене

VeChain и Casper се надяват на отскок на пазара, докато инвеститорите се насочват към Shiba Budz

Крипто пазарът е изправен пред волатилност и несигурност, но има надежди за възстановяване. VeChain (VET) и Casper (CSPR), два известни проекта, се радват на оптимизъм от страна на инвеститорите.

септември 29, 2023 20:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.