НАЧАЛО Алткойни

2 криптовалути, които да следите следващите дни

23.02.2024 14:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
2 криптовалути, които да следите следващите дни

Идентифицирането на свръх продадени криптовалути чрез индикатори за обръщане на тренда може да послужи като ценен сигнал за крипто инвеститорите, използващи технически анализ.

По същество сигналът за свръх продажба се появява, когато активът показва значителна слабост, както е посочено от индекса на относителната сила (RSI) на по-високите времеви рамки, като същевременно показва дивергенция на по-ниските времеви рамки, подсказвайки за потенциално обръщане на тенденцията.

Това явление възниква поради цикличния характер на пазара, при който ценовите движения неизбежно претърпяват корекции в обратна посока. 

Jupiter (JUP)

Първоначално Jupiter (JUP) претърпя последователни разпродажби, в резултат на което 24-часов RSI на монетата се срина до зоната на свръх продажба, регистрирайки 29.9 пункта. Въпреки това индикациите от трите по-ниски времеви рамки предполагат стабилна инерция, което потенциално проправя пътя за обръщане. 

Понастоящем JUP се търгува на цена от $0.00430, отбелязвайки 7% ръст за деня. 

Ark (ARK)

Ark (ARK) се откроява като единствената свръх продадена криптовалута в седмичната графика на Coinglass. Интригуващо е, че на графиката се виждат прекъснати линии, представляващи криптовалути, които бързо преминаха от нива на свръхпродажба към силни нива на RSI.

По-конкретно, ARK може да се похвали със 7-дневен RSI от 24.62. Сигналът за покупка става очевиден, когато 24-часовият RSI се доближава до неутралността, установявайки се на 41.48 пункта. Въпреки това токенът на Ark претърпя спад от 10% през последната седмица, като в момента се търгува на цена от $0.843.

Заключение

Въпреки това е от решаващо значение да се признае, че състоянието на свръх продажба на RSI не гарантира възстановяване на цената. Като се има предвид силно волатилният характер на пазара на криптовалути, обстоятелствата могат да се променят бързо.

В тази връзка проекти, изправени пред предизвикателства, прекъсвания или значителни разпродажби, също могат да проявят статус на свръх продажба и да продължат да се движат по меча траектория.

Следователно, инвеститорите трябва да проявяват предпазливост и да разбират задълбочено активите, които обмислят за инвестиране.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

2 криптовалути с голям потенциал на фона на конфликта между Иран и Израел

Геополитическото напрежение между Иран и Израел хвърли сянка върху пазара на криптовалути, предизвиквайки опасения в световен мащаб.

17.04.2024 14:00 2 мин. четене

Прогноза: Цената на Етериум може да се срине с 60%

Известният крипто аналитик и трейдър Бенджамин Коуен наскоро изрази опасения относно потенциала за значителен спад на цената на Етериум (ETH).

17.04.2024 6:00 2 мин. четене

Binance добавя 6 нови алткойн двойки за търговия

За да подобри търговския опит на потребителите и да разшири възможностите за търговия, Binance представи нови двойки за търговия и услуги за ботове за търговия на своята спот платформа.

16.04.2024 21:06 1 мин. четене

Криптовалутата на Binance показва сила – какво да очакваме?

Известен крипто аналитик и търговец познат като “Loma” изрази своя оптимизъм по отношение на Binance Coin (BNB).

16.04.2024 17:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Един отговор на “2 криптовалути, които да следите следващите дни”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.