НАЧАЛО Алткойни

3 от най-зле представилите се алткойни от топ 100

септември 8, 2023 17:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
3 от най-зле представилите се алткойни от топ 100

През последните месеци пазарът на криптовалути беше нестабилен, като някои проекти загубиха над 30% от стойността си за 30 дни, а натрупаните дневни загуби бяха над 1%.

Ето трите най-зле представили се проекта през последните 30 дни сред 100-те най-големи дигитални актива по пазарна капитализация:

Интересното е, че тези три крипто токена са се движили сред най-добре представящите се активи в миналото, като PEPE и GMX завладяха интереса на пазара през 2023 г., докато GALA показа добро представяне по време на треската за блокчейн игри през 21-ва и 22-ра година.

Pepe (PEPE)

Pepe беше най-трендинг меме монетата през 2023 г., с гигантско предлагане от 420.69 трилиона токена, която влезе в топ 100 на криптовалутите след масирана чисто спекулативна акция.

Инвеститорите в PEPE изпаднаха в паника, тъй като на 24 август Етериум адрес, принадлежащ на екипа, стоящ зад Pepe, прехвърли 16.045 трилиона PEPE на стойност $16.85 милиона на четири борси в Binance, OKX, KuCoin и Bybit.

Към момента на писане на статията токенът се разменя за $0.0000007884, което представлява спад от 3% за последните 7 дни. Имайки предвид, че цената на токена беше на ниво около $0.00000140 на14 август – то загубите са огромни.

Gala Games (GALA)

Gala Games беше създадена от разработчици на игри, желаещи да направят блокчейн игрите забавни и по-игриви, премахвайки фокуса върху финансовите стимули, които доминираха в индустрията през последния бичи пазар.

GALA е полезен токен, който се използва за закупуване на NFT и други ресурси от игрите, стартирани в магазина на Gala Games.

Към момента на писане на статията токенът се разменя за $0.01577, което представлява спад от 15% за последните 7 дни.

GMX (GMX)

Протоколът GMX е децентрализирана борса (DEX) за маржин търговия. Той позволява на търговците да откриват позиции за търговия с ливъридж, като депозират обезпечения в Етериум (ETH), Avalanche (AVAX) или Circle USD (USDC).

Интересното е, че тези търговци залагат срещу притежателите на GMX, които осигуряват ликвидност и събират такси от операциите. GMX е и управленски токен, който позволява на притежателите му да гласуват в предложения за управление на платформата.

Междувременно към момента на писане на статията GMX се оценява на $33.44, кoето отразява спад от около 3.5% за последните 7 дни. Имайки предвид, че токенът се търгуваше на цена от над $50 на 7 август, с лекота може да се каже, че и тук загубите са огромни.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Един алткойн може скоро да надмине Етериум според крипто анализатор

Крипто инвеститорът и рисков капиталист Крис Бърниске предположи, че Solana (SOL) скоро може да надмине Етериум (ETH) в нова тренд формация.

октомври 2, 2023 21:00 1 мин. четене

Защо следващият бичи пазар на Bitcoin ще е различен? Струва ли си да се обмислят инвестиции в някои алтернативи?

Разгледайте инвестицията на Bitmain в BTC, успеха на MakerDAO (MKR) и потенциала на VC Spectra (SPCT), за да откриете най-добрата криптовалута, в която да инвестирате.

октомври 2, 2023 19:30 4 мин. четене

PEPE, EOS или VC Spectra – коя е по-добрата дългосрочна инвестиция?

Открийте най-добрата дългосрочна инвестиция сред PEPE, EOS и VC Spectra. Разгледайте техния потенциал и преценете дали е редно да предприемете инвестиционни решения.

октомври 2, 2023 19:20 3 мин. четене

Цената на Bitcoin отново се покачва. Облачният добив може да се окаже по-доходоносен с Bitcoin Minetrix

Bitcoin успя да изплува от началото на месеца, като проби $28,000 за първи път от август месец насам. Това безспорно създаде по-голяма инерция в крипто индустрията, която набира сили за последното тримесечие на годината.

октомври 2, 2023 18:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.