НАЧАЛО Алткойни

3-те най-добри криптопроекти с Метавселена през 2023 година

януари 11, 2023 19:25 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
3-те най-добри криптопроекти с Метавселена през 2023 година

Приложенията в Метавселената винаги са били интересни за инвеститорите и играчите. Нека видим кои са най-добрите 3 крипто проекта.

Не е тайна, че новите криптовалути са във възход, като все повече хора се обръщат към тях като начин да инвестират парите си. И изглежда, че тази тенденция само ще продължи, като много експерти прогнозират, че криптовалутите ще имат силна година през 2023-та.

Една от причините за това е нарастващата популярност на приложенията е Метавселената. Тези приложения предлагат чудесна възможност за търговците и потребителите на блокчейн да се възползват от нарастващия крипто пазар. Но с толкова много възможности, може да е трудно да се разбере кои са най-добрите от тях.

За щастие направихме проучването вместо вас и съставихме списък с едни от най-добрите крипто проекти с Метавселена за 2023 г. Така че, ако искате да се включите в света на криптовалутите, не забравяйте да ги разгледате.

Защо инвеститорите обичат криптовалути, обвързани с Метавселената?

Инвеститорите търсят токените, които могат да създават Метавселена, тъй като те осигуряват допълнително ниво на полезност. А полезността на токените е един от най-важните фактори, ако искате да инвестирате в печеливш проект.

Токените в Метавселената дават на инвеститорите достъп до широк набор от услуги и продукти, които могат да се използват в реалния свят. Това им дава значително предимство пред другите видове инвестиции, поради което са толкова популярни.

Има много различни видове токени, всеки със свой уникален набор от функции и предимства.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


3-те най-добри крипто проекти в Метавселената за инвестиция през 2023 година

Има три крипто проекта, които значително се отличават от другите: те предлагат уникална комбинация от полезност, страхотно изживяване и потенциал на криптовалутата, което е много добра новина за инвеститорите.

Нека видим кои блокчейни могат да зарадват своите инвеститори през 2023 година.

Fight Out – крипто проект в Метавселената с награди за всяка тренировъчна сесия

Ако се чудите дали да тренирате или инвестирате в уникален по рода си блокчейн, то Fight Out е идеалният избор. Fight Out, ново приложение от типа move-to-earn, разполага с един от най-обещаващите крипто токени в Метавселената и вече е набрало повече от $2.85 милиона в инвестиции. 

Това M2E приложение издига нещата на следващото ниво, като възнаграждава всички видове трениращи хора – плувци, бегачи, дори бойци. Това е голям прогрес спрямо приложенията, които виждаме в момента – лидери сред които са STEPN & Sweatcoin, дават бонуси спрямо броя направени крачки.

В момента проектът се намира в първия етап на предварителните продажби и можете да закупите 60.06 $FGHT с $1, като амбициозната цел на екипа е да събере $100 милиона в инвестиции, които да вложи в специално оборудвани фитнеси, маркетинг и различни инициативи с награди за участниците. 

Токенът, който отключва Метавселената на приложението, се нарича REPS – той ще ви позволи да печелите награди и да купувате мърчандайз на проекта. Когато закупите REPS с FGHT, ще получите 25% бонус, а в момента тече кампания, чрез която можете да получите до 50% повече FGHT, ако инвестирате в този обещаващ проект.

RobotEra – Метавселена, в която всеки робот може да печели награди

 

RobotEra е изцяло нова игра с  приложение в Метавселената, която предизвиква много шум. Тя ще се играе във виртуалното пространство и потребителите ще разполагат със специални  NFT роботи, които могат да извършват набор от дейности в играта – посещение на най-различни събития, най-различни игри и състезания, закупуване на земя, копаене и други. 

Токенът в Метавселената ще се казва Gems, като TARO токенът на блокчейна (който е базиран на ERC-20) ще бъде използван за закупуване на Gems.

robotera

Цената на токена е $0.02, но ще скочи до $0.032 по време на последния етап от предварителната продажба, осигурявайки на ранните инвеститори 60% печалба на хартия. Предварителната продажба на токени започна много наскоро, но вече е събрала почти $702,000 в инвестиции и е подкрепена от LBank Labs. 

Ниският максимален праг ($6.6 милиона) дава шанс за ранно листване на токена. Предстоят вълнуващи времена за RobotEra.

Calvaria – P2E крипто игра, която ще спечели сърцата на геймърите

calvaria

Calvaria: Duels of Eternity е игра, която изправя играчи един срещу друг в битки в Метавселената, използвайки NFT бойни карти, които се съхраняват в блокчейна на Етериум като незаменяеми токени. 

Платформата разполага с безплатна версия, но освен това играта може да бъде играна на всякакъв тип устройства, което е страхотна новина за геймърите.

Играта бързо привлече вниманието на инвеститорите, които я виждат като обещаващ нов проект в процъфтяващата Метавселена. Има пет крипто борси, които се съгласиха да изброят RIA, токена, използван в Calvaria: Kucoin, Gate.io, XT.com и новите попълнения BKex & Changelly.

calvaria

Цената в момента е $0.0325, като се очаква да се покачи, когато токенът бъде вкаран в употреба на борсите. Но освен търговия, Calvaria предлага много начини за печалба: игри с награди, както и стейкване на RIA.

Това дава огромен тласък на доверието на инвеститорите, тъй като те вече чакат последния етап от предварителната продажба да приключи, за да могат да реализират 225% потенциална печалба.

calvaria

Заключение

Успяхме да разгледаме три крипто проекта, които имат страхотни токени за Метавселената. Fight Out, RobotEra и Calvaria дават огромни възможности за тези, които използват приложенията, но освен това са и отличен вариант за крипто инвеститорите, които търсят полезни токени.

Често задавани въпроси

Имат ли бъдеще токените без Метавселена?

Без Meтавселена криптовалутите все пак биха имали бъдеще, но то би било по-несигурно. Те биха били подвластни на капризите на пазара и би било трудно да се предвиди тяхната стойност в дългосрочен план. С Метавселената обаче те имат много по-сигурна основа, защото тя придава реална ползеност на дадена криптовалута.

Кои са най-обещаващите крипто проекти с Метавселена в момента?

Не е тайна, че напоследък новите криптовалути се увеличават. Тъй като цените скачат до небето и постоянно се появяват нови монети, може да е трудно да се проследи в кои от тях си струва да се инвестира. Въпреки това, има няколко открояващи се, които изглеждат с поне едни гърди пред останалите – а именно Fight Out, RobotEra и Calvaria.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

3 криптовалути, които да НЕ търгувате през юни

Въз основа на анализ на крипто рейтингите, историческите ценови тенденции и последните събития, в тази статия ще разгледаде три дигитални актива, които може да е препоръчително да отбягвате през юни 2023 г.

май 30, 2023 9:00 2 мин. четене

Показва ли GALA, че GameFi умира? AI криптовалутите ли са следващите скъпоценни камъни на бичия пазар?

GameFi индустрията се описва основно като връзка между традиционните и децентрализираните екосистеми за игри. Индустрията изигра съществена роля за привличане на вниманието на хората. 

май 30, 2023 8:05 3 мин. четене

Топ меме криптовалута за инвестиция през юни 2023 г.

Меме криптовалутите превземат света към момента, така че не е лесно да отдадете на “изкушението” и да се включите в този атрактивен сектор от криптовалутите.

май 30, 2023 8:04 5 мин. четене

ChatGPT прогнозира цената на Cardano: Tradecurve обявява функционалността на Connect Wallet

В последно време Cardano и Tradecurve са актуални теми в динамичния и често променлив крипто пеизаж. Докато Cardano, играчът ветеран, се намира в ключов момент на ценово движение, Tradecurve, изгряващата звезда, привлича вниманието с най-новата си функция за свързване на портфейли.

май 30, 2023 8:03 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.