НАЧАЛО Алткойни

3 криптовалути, които да следите тази година според изкуствения интелект на Илон Мъск

22.01.2024 10:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
3 криптовалути, които да следите тази година според изкуствения интелект на Илон Мъск

Grok, изкуствен интелект, разработен от xAI под ръководството на Илон Мъск, бързо набра популярност в X (Twitter) и в света на криптовалутите.

Моделът обработва разнообразни потоци от данни и осигурява анализ в реално време на генерираното от потребителите съдържание в X.

Междувременно пазарът на криптовалути според мнозина се подготвя за потенциален бичи пазар, което подтиква инвеститорите да управляват портфейлите си и да търсят най-добрите възможности и асиметрия на стойността за инвестиции през 2024 г.

Помощта на чатботът Grok бе потърсена за прогнози относно три криптовалути, отговарящи на различни инвестиционни профили: консервативен, агресивен и много агресивен.

Изборът на Grok за консервативни инвеститори: Етериум (ETH)

Grok определя Етериум като идеалната инвестиция за консервативен крипто план през 2024 г. AI прогнозира стойност от $8,000 до $10,000 за ETH, като се позовава на добре установената платформа, широкото ѝ приемане, силните основи и голямата общност от разработчици. Освен това успешното внедряване на Етериум 2.0 и продължаващият растеж на DeFi и NFT проектите в мрежата на Етериум са фактори, които се очаква да повишат стойността ѝ.

Избор на Grok за агресивни инвеститори: Polkadot (DOT)

Grok препоръчва Polkadot (DOT) за агресивни инвеститори, като прогнозира ценови диапазон от $200 до $300 през 2024 г. Описвайки Polkadot като обещаваща платформа за оперативна съвместимост, позволяваща междуверижна комуникация и транзакции, Grok подчерта стабилния екип от разработчици на платформата, разрастваща се екосистема и потенциал да се превърне в критична инфраструктура за следващото поколение блокчейн проекти.

Избор на Grok за много агресивни инвеститори: Chainlink (LINK)

За инвеститорите, които търсят по-високи рискове, Grok предлага Chainlink (LINK) с очакван ценови диапазон от $150 до $250 за токен през 2024 г. Chainlink се характеризира като децентрализирана оракулска мрежа, предоставяща реални данни на смарт договори. Нарастващото търсене на надеждни данни извън веригата в DeFi и други блокчейн приложения се очаква да стимулира значително приемането и стойността на Chainlink.

Заключение

В обобщение, Grok предполага, че Етериум, Polkadot и Chainlink биха могли да бъдат от полза за три различни типа инвеститори, като се фокусират съответно върху Web3 инфраструктурата, междуверижните решения и оракулите за реални данни.

Въпреки това Grok подчерта спекулативния характер на своите прогнози и предупреи, че пазарът на криптовалути е силно променлив и непредсказуем. Тази статия не представлява финансов съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Ето кои криптовалути да следим според топ трейдър

Известен крипто анализатор идентифицира потенциални точки за влизане в три многообещаващи алткойна, базирани на изкуствен интелект (AI).

22.02.2024 10:00 2 мин. четене

AI прогноза за цената на XRP за март месец

Напоследък XRP привлича значително внимание, тъй като търговците очакват потенциално възстановяване на предишните му върхови стойности на фона на силния пазар на криптовалути, доминиран от Биткойн.

22.02.2024 8:00 1 мин. четене

2 криптовалути, които може да обмислите да продадете

От 14 февруари насам Биткойн (BTC) остава в рамките на своя диапазон, след като преодоляа психологическата бариера от $50,000.

21.02.2024 19:38 2 мин. четене

Прогноза за цената на Fantom (FTM) до 2030 година

Fantom (FTM) се появи като решение за ограниченията на Етериум (ETH), целящо да постави началото на нова ера в блокчейн технологията, като реши трилемата за мащабируемост, сигурност и децентрализация.

21.02.2024 19:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.