Home

3 криптовалути, които може да искате да продадете тази седмица

27.06.2024 6:00 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
3 криптовалути, които може да искате да продадете тази седмица

Пазарът на алткойните изглежда за кратко показваха признаци на възстановяване след скорошните спадове, но оптимизма изглежда избледнял на фона на масовите разпродажби.

Въпреки че към момента на писане се наблюдават незначителни печалби, преобладаващите настроения остават мечи след няколко дни на отрицателно представяне. Миналата седмица криптоактивите претърпяха загуби, с което пазарната им капитализация се понижи до нива, невиждани от месец насам.

Общата пазарна стойност на пазара на криптовалути възлиза на $2.26 трилиона. На фона на тези колебания трейдърите се стремят да преразпределят своите авоари. Нека видим кои три криптовалути биха били разумна опция за продажба през тази седмица.

Shiba Inu

Меме монетите бяха особено засегнати от спада на крипто пазара поради нестабилността на цените им. През последните 24 часа Shiba Inu се понижи с 4.94%, като към момента на писане на статията се търгува на цена от $0.00001722. Седмичните изходящи потоци намалиха бичата активност, заради което много потребители сметнаха, че е добър момент за продажба. Освен това дневните обеми на търговия възлизат на $229 милиона, което представлява спад от 30%.

Polygon (MATIC)

Polygon продължи низходящата си тенденция, след като достигна седмични дъна. Към момента на писане на статията алткойнът се търгува за $0.557, което представлява спад от 2.92% през последните 24 часа. Подобно на XRP, MATIC показва ограничени признаци на възстановяване, с 24% спад в обемите на търговия. Дневните обеми на търговия са се понижили до $183 милиона, тъй като бичият импулс отслабва. Месечните стойности за MATIC са намалели с 22.5%, заличавайки голяма част от предишните печалби.

Ripple (XRP)

XRP се понижи с 1.44%, докато при другите основни алткойни се наблюдаваха скромни печалби. Към момента на писане на статията XRP се търгува на цена от $0.4708, с пазарна капитализация от $26.1 милиарда, след седмици на отрицателно представяне. Седмичните стойности също са спаднали с над 4%, а месечното понижение е 12%. Общите обеми на търговия са намалели с 8%, като възлизат на $889 милиона.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Крипто пазарът под заплаха на фона на спекулациите за намаляване на лихвите и предстоящите изплащания

Основният въпрос, който инвеститорите си задават, е дали цикълът на крипто пазара е достигнал своя пик.

12.07.2024 18:00 1мин. четене

Известен анализатор обяви подкрепата си за тези алткойни

Наскоро опитен пазарен анализатор, известен с типичните си мечи възгледи, зае бича позиция по отношение на някои алткойни.

12.07.2024 10:00 1мин. четене

Cardano може да се насочи нагоре след предстоящия хард форк Chang

Наскоро Cardano (ADA) премина през труден период, като цената ѝ достигна нови дъна. Историческите тенденции обаче сочат, че възстановяването може да е неизбежно, особено с дългоочаквания хард форк Chang, планиран за този месец.

12.07.2024 6:00 1мин. четене

Binance премахва популярна стабилна монета от платформата си за маржин търговия

Binance, виден играч на пазара на крипто търговията, обяви значителни промени.

11.07.2024 18:30 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.