НАЧАЛО Алткойни

3 криптовалути, които да НЕ търгувате през юни

май 30, 2023 9:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
3 криптовалути, които да НЕ търгувате през юни

Въз основа на анализ на крипто рейтингите, историческите ценови тенденции и последните събития, в тази статия ще разгледаде три дигитални актива, които може да е препоръчително да отбягвате през юни 2023 г.

Kusama (KSM):

Kusama (KSM) постоянно се появява в списъците “за отбягване” поради ниските си рейтинги. Според Weiss Crypto Ratings (WCR) KSM е получила оценка “E-” или “много слаб” по отношение на приемането и технологиите, както и оценка “D+” или “слаб” по отношение на пазарното представяне (със средна оценка “E”). Освен това индексът за крипто рейтинг (CRI) на Wikirating даде на KSM оценка “CC”, което показва висока уязвимост към провал.

Понастоящем цената на Kusama е $26.23, което показва малко над 1% увеличение през последния ден и 1.1% увеличение през предходната седмица. Тези печалби бяха предизвикани от новината за първата й връзка с Polkadot (DOT) чрез Cosmos IBC. Въпреки това Kusama отбеляза спад от около 16% на месечната си графика.

Mina Protocol (MINA):

Mina Protocol (MINA) е друг дигитален актив с нисък рейтинг. CRI на Wikirating присъди на MINA оценка “CCC“, което показва нейната уязвимост и зависимост от благоприятни бизнес, финансови и икономически условия, за да запази стойността си. По подобен начин WCR даде на MINA оценка “E” (много слаба) за технология/приемане и оценка “D+” за пазарно представяне (при средна оценка “E+“).

Въпреки обявяването на нов инструмент за регулаторно съответствие с нулеви знания (Zero-knowledge) за децентрализираните финанси (DeFi) и Web3, MINA претърпя загуба от около 15% през предходните 30 дни. Към момента на пиасне на статията токена се търгува на цена от $0.56.

Bitcoin Gold (BTG)

Bitcoin Gold (BTG) получи рейтинг “CC” (силно уязвима) както от Wikiratings, така и от TokenInsight. WCR постави на BTG оценка “C-” (справедлива), която инвеститорите могат да тълкуват като “избягвай” или “дръж“. Активът има рейтинг “C” за технология/приемане и рейтинг “D+” за пазарно представяне. По последни данни BTG се търгува на цена от $12.5.

На тази ценова точка BTG, която въведе нов протокол за добив с използване на базови графични процесори, отбеляза 2% спад за деня и 0.9% спад за предходната седмица. Въпреки това, тя също така претърпя загуби от около 8% през последния месец.

Заключение

Въпреки че рейтингите могат да предоставят информация за рисковаността от инвестиране във въпросните дигитални активи, важно е да се отбележи, че крипто пейзажът е обект на бързи и непредсказуеми промени, повлияни от различни фактори. Ето защо извършването на задълбочени проучвания и надлежна проверка преди инвестиране във всеки актив е от решаващо значение.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Близо половината от пазара на криптовалути може да бъде заличен според анализатор

Известен крипто аналитик предупреди, че има потенциал за значителен спад в комбинираната пазарна капитализация на Биткойн (BTC) и други дигитални активи.

септември 24, 2023 11:00 2 мин. четене

Кой проект има потенциал да създаде милионер? Сравнение на SPCT, XRP и TON

Скокът на XRP срещу бичото рали на Toncoin срещу експлозивните печалби на VC Spectra. Открийте иновативните монети, които движат крипто пространството: XRP, TON и SPCT!

септември 24, 2023 10:22 4 мин. четене

Етериум не оправдава очакванията на инвеститорите – JP Morgan

След очакваният с нетърпение ъпгрейд, наречен “Shanghai”, Етериум не постигна очакваните нива на мрежова активност, като не оправда очакванията, според наблюденията на JPMorgan.

септември 23, 2023 20:00 1 мин. четене

ApeMax ли е следващата голяма криптовалута, която ще избухне? Най-добрата предварителна продажба за 2023 г.

Във вечно динамичната крипто екосистема непрекъснато се появяват нови токени, всеки от които има за цел да донесе уникална полезност или иновация.

септември 23, 2023 19:05 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.