НАЧАЛО Алткойни

3 евтини криптовалути, които да следите следващата седмица

01.03.2024 14:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
3 евтини криптовалути, които да следите следващата седмица

Тъй като седмицата на пазара на криптовалути е към своя край, някои активи се открояват като потенциално изгодни възможности за покупка през следващата седмица, особено като се има предвид, че в момента цената им е под $5 за токен.

Идентифицирайки такива възможности, бе съставен списък с няколко криптовалути на цена под $5, които биха могли да бъдат привлекателни опции за търговци и инвеститори, стремящи се да подобрят портфейлите си през следващата седмица.

1. Fetch.ai (FET)

Fetch.ai (FET) показа устойчивост срещу “страха, несигурността, съмнението” (FUD), за което свидетелства формирането на три последователни бичи вълни в рамките на възходящ тренд. Този тренд предполага потенциал за скок на цената над $1, обусловен от положителните настроения на крипто пазара и подновения интерес към изкуствения интелект (AI).

Понастоящем цената на Fetch.ai възлиза на $1.64, което отразява 15% увеличение на дневната графика, 43% увеличение през последната седмица и впечатляващо рали от 190% през последния месец, според последните графики.

2. Cardano (ADA)

Родният токен на популярния блокчейн и крипто проект Cardano (ADA) изглежда готов за значително рали, подкрепен от бичи модели на графиките и забележително увеличение на броя на новите крипто портфейли в мрежата му. Към момента на пиане на статията Cardano се търгува на цена от $0.6827, което показва загуба от 1% за последните 24 часа. На седмичната и месечната графика обаче активът отразява печалби със съответно 17% и 39%

3. XRP

Въпреки продължаващата правна битка между Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) и блокчейн компанията Ripple, XRP показва потенциал за рали към $1, за което сигнализира затварянето ѝ над дневните облаци на Ichimoku и бичата формация “чук“. Към момента на писане на статията цената на XRP е $0.58, което представлява спад от 15% за деня, но на седмичната и месечната графика токенът показва ръст от съответно 10% и 20%.

Все пак на инвеститорите се препоръчва да се информират за съответните новини и да провеждат задълбочени проучвания, преди да вземат инвестиционни решения.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Цената на Cardano (ADA) започва да се възстановява

Cardano, водещ играч на пазара на криптовалути, отбеляза забележително възраждане вчера, регистрирайки значителен ръст от над $1.7 милиарда в пазарната си капитализация.

16.04.2024 8:00 1 мин. четене

Повечето инвеститори в меме криптовалути са на печалба, въпреки скорошната корекция

Въпреки неотдавнашната корекция на крипто пазара значителна част от инвеститорите, притежаващи меме токени като Dogecoin, Shiba Inu и Pepe, остават на печалба, съобщава аналитичната компания IntoTheBlock.

16.04.2024 6:00 1 мин. четене

Какво трябва да знаете за Solana, преди да решите да купите

Очевидно е, че пазарът на криптовалути възвърна популярността си сред инвеститорите. След спада през 2022 г. цените на криптовалутите нараснаха значително през последните 15 месеца.

15.04.2024 21:00 2 мин. четене

Добра идея ли е да се инвестира в Dogecoin при настоящите цени?

Dogecoin, възникнал като забавен експеримент през 2013 г., се превърна в разпознаваема криптовалута, известна със своята волатилност.

15.04.2024 20:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.